Și am susținut examen Cambridge…

Duminică 2 aprilie a fost ziua cea mare. Copiii care învață engleza la FollowMe au susținut examenele Cambridge YLE (Starters, Movers și Flyers).

Toată lumea s-a prezentat la „datorie„ dis de dimineață cu emoțiile aferente, bineînțeles că era destul de greu să le lăsăm acasă. Cei mici au promis însă că nu se vor lăsa afectați de acestea și își vor da toată silința să arate examinatorilor ceea ce Miss de la FollowMe i-a învățat pe parcursul acestor 4 luni de pregătire.

FotoJet Collage

A fost mai greu, dar după prima probă susținută, ne-am mai revenit și am mai căpătat încredere în noi. Am fost mai zâmbitori, mai puși pe șotii și am început să socializăm mai mult.

FotoJet Collage1

FotoJet Collage2

Ne-am așteptat rândul cuminței la proba de Speaking. Emoțiile deja se duseseră deoarece am fost mereu însoțiți de cadrele didactice de la FollowMe, care ne-au fost alături și ne-au dat sfaturi cu fiecare ocazie ce au avut-o.

FotoJet Collage3

După terminarea examenului, toată lumea a fost foarte mulțumită. Atât părinții cât și cei mici, care au spus că a fost foarte ușor. Examinatorii au fost foarte drăguți cu ei.

Atât ei, cât și noi, avem încredere că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor și nimeni nu va fi dezamăgit.

Le ținem în continuare pumnii cursanților noștri mai mari care vor susține examenele KET, PET, FCE sau CAE, pe data de 27 mai.

children-and-the-books-they-love-having-a-hoot-with-my-owl-theme-CPn78I-clipart