CURSURI DE ENGLEZĂ ÎN BUCUREȘTI – 10% REDUCERE

Înscrie-ți și tu copilul la cursurile de engleză pentru anul școlar 2023-2024 la FollowMe Drumul Taberei, Ghencea, Titan sau Vitan pentru că…

Școala de engleză FollowMe împlinește 25 de ani în București! 

25 de ani în care am dezlegat potențialul de comunicare a 20 000 de cursanți, am aplaudat mii de examene Cambridge promovate cu succes, am purtat milioane de conversații frumoase, în sute de grupe. 25 de ani de experiență, în care am hrănit mici minți curioase cu informații, încurajări, vorbe frumoase, jocuri de neuitat.

Ca să nu mai vorbim de PREMIILE ANIVERSARE pe care le pot câștiga copiii: pe lângă cei 10% discount obținut automat la înscriere, până la 29 septembrie, copilul tău se poate număra printre cei 25 de cursanți care primesc 25% reducere în anul școlar 2023-2024 SAU printre cei 25 care vor primi setul de manuale gratuit la TOMBOLA care va avea loc pe 12 octombrie!

Cursurile de limba engleză pentru copii și adulți organizate de FollowMe în București, la sediile din zonele Titan, Vitan, Drumul Taberei și Ghencea, dar și online, te ajută să înveți să înțelegi cu ușurință vorbele celorlalți și să poți conversa fără emoții și eficient în limba engleză în situații din viața reală. Cursurile de engleză de la școala noastră din București sunt interactive, presărate cu jocuri, concursuri și activități amuzante în perechi și în echipe, astfel că de la mic la mare cursanții participă activ pe toată durata cursului.

Mai mult, datorită cursurilor ei sunt pregătiți să poată înțelege și produce texte complexe în limba engleză, creative sau funcționale (e-mailuri, scrisori, review-uri, rapoarte) și în măsura în care doresc, se pot pregăti pentru susținerea unui examen Cambridge corespunzător nivelului lor. Ulterior, pot susține examenul într-una dintre sesiunile proprii FollowMe, organizate în București.

Cursuri de engleză pentru copii și adulți, în București

Cursuri Engleză Copii Preșcolari și Clasa 0

Încă de la What’s your name, pornim pe calea învăţării prin comunicare şi interacţiune. Multe jocuri în perechi şi echipe şi multe materiale vizuale – astfel cei mici reuşesc să îşi exprime în scurt timp dorinţele în engleză!

Cursuri Engleză Copii Clasa I

Descifrăm tainele sunetelor limbii engleze, dar şi codul literelor care le ascund. Comunicăm, citim şi scriem pe măsura vârstei, neuitând de cel mai bun profesor, joaca.

Cursuri Engleză Copii Juniori (clasele II-IV)

Ne dezvoltăm vocabularul, capacitatea de înţelegere şi de comunicare în limba engleză, dar şi mintea: spunem NU copierii de cuvinte şi texte, DA însă creaţiei şi gândirii critice.

Cursuri Engleză Copii Seniori (cls. V-XI)

Lucrăm la înţelegere, dar şi interpretare a informaţiilor; exprimarea dorinţelor imediate, dar şi capacitatea de a discuta sau de a scrie folosind argumente şi idei originale; monolog, dar şi arta interacţiunii.

CURSURI DE ENGLEZĂ DE VARĂ PENTRU COPII

Școala de vară. Iunie - Septembrie 2024. De la 29 lei pe oră! Ofertă de vară preșcolari și clasa pregătitoare Ofertă de cursuri de comunicare Vezi oferta Ofertă de vară clasele I-VIII (Juniori și Seniori) Ofertă de cursuri de comunicare [...]

Cursuri De Limba Engleză Pentru Începători

Încă de la What’s your name, pornim pe calea învăţării prin comunicare şi interacţiune. Multe jocuri în perechi şi echipe şi multe materiale vizuale – astfel cei mici reuşesc să îşi exprime în scurt timp dorinţele în engleză!

Cursuri De Limba Engleză Pentru Intermediari

Încă de la What’s your name, pornim pe calea învăţării prin comunicare şi interacţiune. Multe jocuri în perechi şi echipe şi multe materiale vizuale – astfel cei mici reuşesc să îşi exprime în scurt timp dorinţele în engleză!

Cursuri De Limba Engleză Pentru Avansați

Încă de la What’s your name, pornim pe calea învăţării prin comunicare şi interacţiune. Multe jocuri în perechi şi echipe şi multe materiale vizuale – astfel cei mici reuşesc să îşi exprime în scurt timp dorinţele în engleză!

Cursuri de engleză pentru adulți la FollowMe

Nu îţi fă griji dacă nu poţi sau nu ai curajul să vorbeşti în engleză sau crezi că ai „ratat” deja şansa de a învăţa această limbă: suntem aici să te susţinem şi să transformăm învăţarea într-o plăcere.

Cursuri și Examene Cambridge în București

Înarmaţi cu seriozitate şi disponibilitate de a investi puţin timp şi efort, putem păşi împreună în lumea Cambridge pentru a ne pregăti să cucerim, pe rând, teste de diverse niveluri de dificultate.

Cere mai multe informații!  Te rog să dovedești că ești om selectând avion.

  De ce să alegi un curs de engleză FollowMe

  Cursurile de engleză FollowMe valorizează cursantul. Fiecare cursant în parte. De la numele, familia, preferințele sale, la amintiri, starea zilnică sau stilul de învățare. Nu sunt despre predare, repetare, învățat pe dinafară, copiere, rescriere, ci despre încercarea de descoperire a unor subiecte cu adevărat de interes pentru el.

  Da, urmăm manuale, o programă și teste standardizate pentru a asigura un anumit standard al cursurilor și un progres echitabil pentru toți cursanții. Dar legăm subiectele din manual de experiența lor de viață, de visurile și dorințele lor pentru ca toți să participe cu plăcere, să considere cu adevărat că în fiecare zi au ceva nou de învățat. Ceva de engleză, civică, cultură generală, Prietenie sau Relații interumane.

  Cum se desfășoară un curs de engleză la școlile FollowMe

  Cursurile de engleză au ca menire să aducă permanent și conținuturi noi, dar să le și recicleze și consolideze pe cele deja introduse, să pună puțin mintea și creativitatea cursanților la încercare și să dezvolte deprinderi de receptare și producție lingvistică.

  Astfel, fiecare oră începe cu un joc de recapitulare a cunoștințelor despre care am vorbit anterior și reactivare a vocabularului. Discutăm puțin apoi despre teme, urmând să inițiem o discuție care să atragă atenția grupei asupra unui nou topic (de exemplu, protecția mediului). Trecând în revistă cunoștințele tuturor pe acel subiect, lucrăm apoi ceva nou ce cuprinde fie vocabular, fie gramatică, discutăm, încercăm să observăm și să înțelegem, să deducem, să extragem regulile de folosire împreună.

  Urmează apoi momentul exersării noilor noțiuni descoperite, iar spre finalul ședinței mergem spre partea de producție creativă, în scris sau oral, a limbii engleze pe un subiect legat de cele discutate anterior și folosind termenii sau structurile gramaticale noi.

  Cursurile de engleză FollowMe sunt predate de profesori de top

  Despre profesori putem spune același lucru: sunt orientați către cursanți și… către părinții lor! Ceea ce încearcă permanent e să le descopere personalitatea, punctele tari, stilul de învățare celor mici și să facă totul pentru a transmite cât mai multe informații și a construi deprinderi utile în utilizarea limbii engleze.

  Profesorii FollowMe au terminat o facultate de limbi străine și studiază sau au studiat la un program de Master în același domeniu. Ei au fost trainuiți pentru a lucra cu cei mici și cei mari deopotrivă și participă permanent la seminarii, webinarii, conferințe de English Language Teaching pentru o îmbunătățire continuă și pentru a descoperi noi și noi idei și metode de predare.