CURSURI DE ENGLEZA PENTRU COPII

10% DISCOUNT pentru înscrierea în anul școlar 2024-2025!

Oferă-i copilului tău șansa să învețe engleza de mic, ca să o cunoască și să o vorbească BINE. Îl va ajuta la școală, în vacanțele din afara țării, atunci când va câștiga o bursă, când va studia pentru lucrarea de licență sau dizertație ori când va alege programe de studii superioare sau postuniversitare în afara țării. Îl va ajuta să obțină mai ușor, cu mai puține emoții, postul dorit, indiferent de specialitate. Și să își facă prieteni mulți, de oriunde – fie și doar prin prisma faptului că va înțelege (și poate va gusta) aceleași glume, bloguri și vloguri ca și ceilalți tineri. Limbile străine asimilate în copilărie, când efortul este minim, lasă loc, mai târziu, unei excelente pregătiri de specialitate pentru domeniul ales!

Te așteptăm să programezi un test de plasament gratuit și să stai de vorbă cu un cadru didactic despre cursul copilului tău. Apoi poți efectua înscrierea și vei beneficia de 10% reducere promoțională din prețul cursului pentru viitorul an școlar, având și posibilitatea altor discounturi suplimentare, aplicabile pentru plata integrală, dar și pentru plata în rate. Pentru mai multe detalii, solicită oferta.

Cursuri de engleză pentru copii din oferta FollowMe

În funcție de vârstă, copiii practică limba engleză la FollowMe ajutați de mult suport vizual (flashcards, poze, video), audio (înregistrări de calitate, dar și profesori care le vorbesc în limba engleză, de la nivel începător), un suport de curs isteț, care mizează pe gândirea critică, creativitate și personalizarea conținutului și multe jocuri didactice.

În cazul în care au mai studiat limba engleză, copiii sunt distribuiți în grupe în urma unui test de plasament gratuit, susținut cu unul dintre profesorii noștri în baza unei programări. Tot ce trebuie să faci e să ne contactezi folosind telefonul sau adresa de e-mail a sediului vizat. Apoi, între lunile februarie și iunie, elevii vor participa la două ședințe de curs de engleză pe săptămână (un total de 68 de ședințe), cu posibilitatea de a se conecta online dacă nu se simt bine sau nu pot ajunge fizic la anumite ședințe sau cu posibilitatea de a recupera informațiile pierdute din motive medicale, în baza unei scutiri eliberată de medic. Solicită oferta pdf potrivită şi contactează-ne prin formularul de mai jos, telefonic sau vizitându-ne la sediile noastre!

Ofertă preșcolari și clasa 0 2024-2025

Încă de la What’s your name, pornim pe calea învăţării prin comunicare şi interacţiune. Multe jocuri în perechi şi echipe şi multe materiale vizuale – astfel cei mici reuşesc să îşi exprime în scurt timp dorinţele în engleză!

Ofertă clasa I 2024-2025

Descifrăm tainele sunetelor limbii engleze, dar şi codul literelor care le ascund. Comunicăm, citim şi scriem pe măsura vârstei, neuitând de cel mai bun profesor, joaca.

Ofertă Juniori (clasele II-IV) 2024-2025

Ne dezvoltăm vocabularul, capacitatea de înţelegere şi de comunicare în limba engleză, dar şi mintea: spunem NU copierii de cuvinte şi texte, DA însă creaţiei şi gândirii critice.

Ofertă seniori (clasele V-XI) 2024-2025

Lucrăm la înţelegere, dar şi interpretare a informaţiilor; exprimarea dorinţelor imediate, dar şi capacitatea de a discuta sau de a scrie folosind argumente şi idei originale; monolog, dar şi arta interacţiunii.

De ce să alegi un curs la școlile FollowMe din București

Pentru că în centrul procesului educațional de la FollowMe este cursantul. Mic sau mare, cu istoria, pasiunile, dorințele, neliniștile și slăbiciunile lui, cel ce vine la cursul de engleză e întâmpinat cu prietenie și ajutat să progreseze la limba engleză, la încredere în sine și la cunoștințe despre lume. 

Cursurile de engleză FollowMe încurajează autonomia în învățare – chiar și cei mai mici dintre copii sunt învățați să încerce să descifreze, să deducă singuri sensul cuvintelor, ca și regulile gramaticale și să se exprime creativ, nu prin repetiție sau memorare de fraze sau lecții. E un curs la care poți veni cu încrederea că îl va ajuta pe cel mic să se dezvolte – nu doar la engleză, ci ca elev în general!

Beneficiile unui curs de engleză pentru copii la FollowMe

Din punct de vedere al stilului de lucru, cursurile de engleză FollowMe îi solicită pe copii să lucreze atât individual, cât și în perechi sau în echipe, alteori construind proiecte cu întreaga grupă (maximum 9 cursanți). În acest fel învață despre cooperare, colaborare, rezolvarea conflictelor și tensiunilor pentru a reuși să ducă la bun sfârșit o sarcină. Multitudinea activităților de comunicare îi face să se exprime mai ușor, să devină mai sociabili și să își învingă mai repede tracul și emoțiile.

Din punct de vedere academic, pe lângă stilul bazat pe expunerea intensă la limba engleză: li se vorbește doar în engleză și sunt prezentate multe materiale audio, video, texte noi, pe lângă suportul de curs constituit din manual și caiet de activități. Copiii lucrează, în plus, exerciții similare celor din examenele Cambridge. În mod regulat, cu toate grupele abordăm și subiecte de Speaking de la examenul Cambridge corespunzător nivelului lor. Cei ce aleg efectiv să susțină acest examen în sesiunea FollowMe au și opțiunea de a comanda un pachet de pregătire suplimentară. Nu în ultimul rând, elevii realizează periodic proiecte artistice, de grup sau individuale, unde pun, în mod egal, engleză, cultură generală, suflet și abilități artistice.

Cum decurge un curs pentru copii la școlile FollowMe

Colorăm lumea cu cuvinte. Nu cu cele din manuale, învăţate şi repovestite. Cu cele din mintea fiecăruia dintre cursanţii noştri, de orice vârstă, care vrea să creeze şi să împărtăşească ideile şi viziunea sa.

La orice curs de engleză pentru copii, vrem să le dăm o voce celor mici. Îi lăsăm să gândească mai mult decât o fac când redau o lecţie, un text citit sau o listă de cuvinte. Vrem să îşi spună părerile cu voce tare şi cu curaj, să îşi scrie ideile, să le discutăm şi să fim sau nu de acord cu ele, evidenţiind originalitatea şi îmbunătăţind lipsurile. Îi învăţăm, practic, să funcţioneze într-o societate normală. Realizăm acest lucru prin activități care îmbină ascultatul, cititul, vorbitul, scrisul, gramatica și lețiile de vocabular, pentru dezvoltarea simultană a tuturor competențelor, realizate cât se poate de atractiv, prin jocuri, proiete și alte provocări.

Pentru a învăţa şi repeta doar cuvinte în engleză, copiii pot privi zeci de ore cântecele şi filmuleţe pe youtube. La cursurile de engleză pentru copii de la FollowMe, încercăm să îi învăţăm să facă ceva cu ele. Să se descurce în vacanţă, să îşi cumpere o îngheţată, să se distingă la un viitor interviu sau… cine ştie, să schimbe lumea într-o zi.

Metode de predare pentru copii preșcolari

Cursurile de engleză pentru copii preșcolari țin cont de specificul micuților cu vârsta de 4-6 ani și anume: plăcerea de a lucra pe baza desenelor și ilustrațiilor bogate, de a se mișca și a dansa, de a schimba activitatea la fiecare 10-15 minute, dorința de a fi văzuți, auziți, valorizați și apreciați. 

Predarea se bazează mult pe diferite joculețe didactice cu flashcards – repetiție, numit obiectele cu diverse voci amuzante, găsit, ascuns, ghicit, glumit, atins și lovit poza. Există și momente în care copiii trebuie să facă mici jocuri de rol în perechi, punând întrebări și oferind răspunsuri, momente în care interpretează micile povești din manual sau în care rezolvă exerciții din carte sau caietul de activități tip grilă sau cu completarea spațiilor libere pe baza înregistrărilor audio sau a indicațiilor profesorului.

Metode de predare pentru copii de clasele I-VIII

Copiii școlari au o multitudine de activități menite să construiască o bază solidă, cu cât mai puține lacune, de vocabular și gramatică, dar și să pună edificiile deprinderilor ce îi vor ajuta mai târziu, chiar și în mediul universitar, de autonomie în învățare (mai pe scurt, să nu fie dependenți de profesor pentru a găsi informațiile dorite), de înțelegere (cu adevărat) a mesajelor orale sau scrise și de producție (serioasă, metodică) a limbii.

Fiecare oră începe cu consolidarea cunoștințelor introduse anterior, verificarea unor fragmente din temă și apoi mizează, înainte de a aduce în prim-plan noi informații, pe trezirea interesului cursanților vizavi de tema respectivă. Copiii sunt încurajați să participe, să își respecte rândul în conversație și sunt cu toții implicați în discuție de către profesor în mod egal. Cursurile de engleză conțin și suficient exercițiu pentru înțelegerea și internalizarea noilor reguli, până când ajungem la stadiul de producție liberă: alcătuirea de texte scrise sau orale creative, pe baza noilor cuvinte sau structuri gramaticale învățate.

Cât durează un modul de curs de engleză pentru copii la școlile noastre

Copiii care aleg să învețe la școlile FollowMe pe timpul anului școlar participă la 34 de săptămâni de cursuri de engleză, adică 68 de ședințe, în perioada septembrie – iunie. Activitatea noastră începe la două săptămâni după debutul anului școlar, astfel încât trecerea de la Vacanța Mare la programul de școală să fie lină.

Durata ședinței de curs depinde însă de vârsta elevilor: la cei mai mici dintre ei, preșcolari, aceasta este de o oră, la clasele I – IV, o oră și jumătate, iar la copiii de gimnaziu și liceu două ore.

Cere mai multe informații!    Te rog să dovedești că ești om selectând copac.