Cursuri De Limba Engleză Online

În contextul schimbărilor aduse de anul 2020, a pandemiei de Covid-19, realitatea învăţării se rescrie. Pentru o vreme, toate cursurile au fost organizate obligatoriu online pentru siguranţa cursanţilor şi a profesorilor. Unii părinţi, copii sau adulţi care doresc să înveţe s-au orientat către acest tip de cursuri, au constatat că îi avantajează din mai multe puncte de vedere: se elimină efortul logistic de a ajunge la şcoală respectiv înapoi acasă, se evită oboseala cauzată de aceste deplasări, iar în cazul copiilor nu mai există acele distrageri inerente în clasă, cauzate de colegi energici. În acest context, FollowMe oferă cursuri de limba engleză online pe durata anului şcolar, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Atunci când un cursant atinge nivelul avansat, măsurat obiectiv şi ştiinţific prin teste standardizate, este prilej pentru cea mai mare bucurie trăită de profesor.

Ofertă Preșcolari – a doua jumătate a anului școlar 2023-2024

Încă de la What’s your name, pornim pe calea învăţării prin comunicare şi interacţiune. Multe jocuri în perechi şi echipe şi multe materiale vizuale – astfel cei mici reuşesc să îşi exprime în scurt timp dorinţele în engleză!

Ofertă Clasa I – a doua jumătate a anului școlar 2023-2024

Descifrăm tainele sunetelor limbii engleze, dar şi codul literelor care le ascund. Comunicăm, citim şi scriem pe măsura vârstei, neuitând de cel mai bun profesor, joaca.

Ofertă curs de engleză adulți începători. Vară 2024

Gândeşte-te la toate planurile tale de a călători: experienţa vacanţelor, care vor reveni la un moment dat în prim plan, va deveni mai plăcută şi mai confortabilă.

Ofertă Juniori – a doua jumătate a anului școlar 2023-2024

Ne dezvoltăm vocabularul, capacitatea de înţelegere şi de comunicare în limba engleză, dar şi mintea: spunem NU copierii de cuvinte şi texte, DA însă creaţiei şi gândirii critice.

Ofertă Seniori – a doua jumătate a anului școlar 2023-2024

Lucrăm la înţelegere, dar şi interpretare a informaţiilor; exprimarea dorinţelor imediate, dar şi capacitatea de a discuta sau de a scrie folosind argumente şi idei originale; monolog, dar şi arta interacţiunii.

Cum învățăm limba engleză online

Mediul virtual oferă, din fericire, o bogăţie de activităţi posibile pentru învăţarea unei limbi străine, dintr-un motiv simplu: studiul se bazează pe comunicare, iar comunicarea poate înflori şi în faţa laptopului, a tabletei sau a telefonului. Mai mult decât atât, pentru mulţi dintre cei din generaţia nouă, e mai confortabil să comunici din spatele unui ecran. Ecranele le oferă copiilor mai timizi, mai introvertiţi senzaţia de siguranţă şi astfel ei contribuie mai mult la curs.

Activităţile pe care le putem desfăşura online sunt aceleaşi ca şi în sala de clasă în proporţie de 90% (excluzând jocurile de mişcare în echipă, dar lucrăm şi la asta): citirea şi discutarea textelor, ascultarea înregistrărilor şi îndeplinirea diverselor cerinţe pe baza lor, descrieri şi discuţii pe baza pozelor sau a materialelor video, împărţirea elevilor din cadrul aceleiaşi grupe în “camere” separate pentru a lucra în pereche sau în echipă o anumită cerinţă.

Predarea gramaticii se face utilizând tabla albă virtuală, iar pentru consolidare utilizăm diverse aplicaţii cu exerciţii sau jocuri interactive care se adresează acelei structuri predate. De asemenea, varietatea de jocuri şi quiz-uri cu grafică deosebită, mai atrăgătoare decât cele de pe fişele de lucru constituie un avantaj.

Mai există şi varianta cursului hibrid, unde predarea se face în clasă, unii copii pot participa fizic, iar alţii vor participa online însă activ, de acasă.

Cursuri de limba engleza online pentru copii

Copiii s-au adaptat bine la învăţarea online, în ciuda reticenţei celor mari. În cazul lor, respectăm aceeaşi programă şi aceeaşi planificare ca şi în cazul cursurilor desfăşurate la sediu şi nu renunţăm la cărţile şi caietele de activităţi fizice, care vor constitui scheletul cursului.

Mai exact, la cursurile online vom scrie, vom citi, vom asculta şi vom vorbi, se va preda gramatică, vocabular şi vom face exerciţii şi jocuri pentru consolidarea lor. Cei mici vor avea teme pentru acasă şi manualul la îndemână pentru a repeta sau a revizui noţiunile noi.

Grupe de varsta

Adulti si copii zambind si citind carti de limba engleza
Cursurile de limba engleza online includ numeroase activități de învățare, printre care cititul și ortografia

Cursurile de limba engleză online acoperă toate categoriile de vârstă:

  • La Preşcolari, majoritatea activităţilor se bazează pe elementul vizual şi auditiv şi pe jocuri. Continuăm să lucrăm cu elemente de mişcare, chiar şi în mediul online! Chiar şi cei mai mititei dintre cursanţi (începând cu vârsta de 5 ani) vor avea carte şi caiet de activităţi, iar părinţii vor primi conţinutul nou predat de fiecare dată pentru a putea consolida şi în intervalul dintre şedinţele de curs.
  • La clasa I, începem să citim şi să scriem. Avem numeroase activităţi de învăţare a ortografierii cuvintelor, de citit, răspuns la întrebări, scris.
  • În cazul copiilor de clasele II-IV, pe lângă acumularea de vocabular, răspuns la întrebări, realizarea de dialoguri şi activităţi de ascultare, începem şi studiul gramaticii limbii engleze. Totul cu zâmbetul pe buze şi foarte aplicat, astfel încât să se poată folosi de structurile învăţate în viaţa reală!
  • Copiii de gimnaziu (seniori) sunt extrem de abili în mediul online. Pentru ei, cititul, discuţiile, participarea la jocuri şi activităţi folosind diverse aplicaţii vin natural, iar faptul că participă de acasă le dă adesea mai mult curaj pentru a vorbi sau pentru a citi creaţiile proprii de writing.
Baiat care urmareste la calculator cursul de limba engleza online
Ascultate cu atentie, clipurile in engleza iti pot imbogati vocabularul rapid si usor

Calendar și program

Whiteboard cu reprezentarea grafica a unei pisici si text in limba engleza
Cursurile de engleză online FollowMe sunt organizate pe durata a 32 de săptămâni, cu două ședințe pe săptămână.

Cursurile de limba engleză online pentru copii vor fi programate în intervalele orare când micuţii NU au şcoală (în principiu, după-amiaza pentru categoriile preşcolari – clasele primare şi unele grupe de seniori, în timp ce alte grupe de copii de gimnaziu vor participa la cursuri dimineaţa).

Toţi copiii se vor conecta la două şedinţe de curs pe săptămână, timp de 32 de săptămâni, începutul anului şcolar la engleză fiind în ultimele zile ale lunii septembrie, după ce orarul de la şcoală va fi definitivat. Vacanţele de Crăciun, intersemestrială şi de Paşti vor fi respectate conform împărţirii anului şcolar în sistemul de stat.

Fiecare modul de limba engleză pentru adulţi se desfăşoară pe durata a aproximativ 4 luni: sunt 16 săptămâni de curs, în timpul cărora te vei conecta de două ori pe săptămână câte două ore şi jumătate, de obicei seara de la orele 18.
Modulele încep la sfârșitul lunii septembrie sau în lunile februarie sau iunie.

Cursuri de limba engleză online pentru adulţi

Şi în cazul adulţilor, învăţarea limbii engleze prin intermediul cursurilor online este o variantă viabilă de a îmbunătăţi cunoştinţele. De altfel, în secolul nostru, câte dintre întâlniri şi şedinţe de lucru nu au loc în mediul virtual? Din ce în ce mai mult, oamenii se obişnuiesc cu lucrul la distanţă, de oriunde, cu colegi de oriunde.

Gândeşte-te la tot timpul pierdut cu deplasările din oraş şi

Femeie si barbat in birou lucreaza si glumesc in engleza cu laptopurile pe masa
Pentru adulți, cursurile de limba engleză online reprezintă o soluție comodă, care se încadrează foarte bine chiar și într-un program încărcat.

gândeşte-te la confortul şi liniştea casei tale sau biroului tău, unde te poţi concentra netulburat. Cursurile de engleză, asemenea celor clasice, sunt bazate pe o planificare şi o programă perfect ajustate fiecărui nivel de cunoștințe (de la începător la avansat) şi se bazează pe un pachet de materiale de curs fizice după care vei lucra: manual, caiet de activităţi şi CD. La curs vei asculta, vei citi, vei vorbi, ţi se va preda gramatică şi vocabular exact ca şi în sălile de clasă.

Niveluri de cunoștințe

1. FollowMe organizează module pentru fiecare nivel de cunoştinţe, astfel încât să poţi porni, dar şi continua studiul limbii engleze până când ajungi la performanţele dorite.

2. Cursul de începători pune bazele lexicului şi gramaticii limbii engleze de la zero, astfel încât să te poţi prezenta, să participi la dialoguri minimale în această limbă şi să înţelegi explicaţiile şi indicaţiile pe care ţi le dau ceilalţi.

3. Cursul de nivel elementar consolidează timpurile de bază (prezent simplu şi continuu, trecut, o formă de viitor) şi lărgeşte baza de vocabular, astfel încât să poţi fi mai activ în conversaţie şi să poţi înţelege, dr şi produce texte simple.

4. Cursul de nivel pre-intermediar adaugă mai multă complexitate discursului tău prin studierea unor noi timpuri verbale (trecut continuu, prezent perfect) şi noi arii de vocabular, ce îţi vor permite să descrii cu mai mare uşurinţă persoane, obiecte şi să relatezi evenimente sau planuri.

5. Nivelul intermediar îţi oferă oportunitatea de a cunoaşte în mare toate timpurile limbii engleze şi de a te familiariza cu texte, înregistrări şi implicit conversaţii mai complexe.

6. Nivelurile intermediar-avansat şi avansat te provoacă la multe ore de practică a limbii engleze în dezbateri, conversaţii de exprimare a ideilor şi opiniilor pe baza unui input foarte complex alcătuit din texte sau video.

Preţul cursurilor online pentru adulți

Pentru fiecare modul de limba engleză, indiferent de nivelul de cunoștințe, preţul este de 2400 de lei, care pot fi achitaţi în 4 rate.

Pentru a verifica modalităţile de plată şi ce alte reduceri poţi cumula, verifică aici oferta pentru adulţi.

Ofertă curs de engleză adulți începători. Vară 2024

Gândeşte-te la toate planurile tale de a călători: experienţa vacanţelor, care vor reveni la un moment dat în prim plan, va deveni mai plăcută şi mai confortabilă.

Cine poate face ore de engleză pe internet

Cursurile noastre se adresează oricărei persoane începând de la 5 ani, indiferent că a mai studiat anterior sau nu. Grupele sunt alcătuite în funcţie de vârsta cursanţilor şi de nivelul lor de cunoştinţe.

Pentru a putea fi încadrat într-o grupă, cel ce urmează cursul trebuie să susţină un test de plasament în cazul în care a mai avut contact cu limba engleză. Acesta este gratuit şi poate fi dat în baza unei programări telefonice.

De asemenea, e necesar să aibă acces la internet, un device de pe care să se conecteze (preferabil laptop, sau măcar tabletă). Platformele utilizate sunt suficient de uşor de folosit şi nu necesită abilităţi digitale deosebite, totuşi cursanţii până la 7-9 ani pot avea nevoie de asistenţă pentru conectare în prima perioadă.

Avantajele acestui tip de curs

Într-o perioadă în care aria de activităţi pentru copii şi adulţi este oricum restrânsă semnificativ, cursurile online de limba engleză oferă una dintre cele mai bune alternative de a progresa academic. Asta pentru că puţine materii se pretează atât de bine lucrului în mediul virtual ca limbile străine, care presupun comunicare, citire, ascultare şi scriere, toate posibile online şi de asemenea, puţine beneficiază de o varietate atât de mare de resurse.

Multe persoane pot descoperi talente pe care nu credeau că le au sau se pot desfăşura cu mai mare încredere în sine la un curs online decât la unul clasic.

Adulti intr-o clasa invata engleza si se distreaza printre carti cu doua laptopuri in fata
Cursurile de limba engleză pentru intermediari pot fi un mijloc de relaxare.

Sfaturi ca să înveți rapid limba engleză online

Mai întâi, pentru un progres cât mai mare, trebuie să fii conştiincios. Să fii atent la ceea ce se discută, să participi şi să îţi faci temele.

În al doilea rând, e important să fii organizat. Profesorul nu are un control direct asupra notiţelor tale. El va furniza explicaţiile şi în format electronic, însă e bine să faci tu propriile însemnări în caietul de engleză, acestea reprezintă informaţiile procesate de mintea ta.

În al treilea rând, un curs de engleză de succes, în mediul virtual, este acela în care toţi participanţii, evident alături de profesor, ţin camera pornită. Chiar dacă e la distanţă, faptul că îţi vezi colegii şi ei te văd pe tine te va ajuta să interacţionezi mai bine: creierul interpretează mimica şi limbajul corporal al celorlalţi, ideile ţi se clarifică şi pur şi simplu e stimulată setea de comunicare

Cere mai multe informații!    Te rog să dovedești că ești om selectând mașină.