Vine vacanta! Va uram…numai de bine!:)

Mai avem doua zile de curs si intram in vacanta de iarna! A fost un an plin, dar foarte frumos. Am cunoscut noi copii si i-am intampinat cu bratele deschise pe cei vechi care si-au dorit sa invete engleza in continuare cu noi. Pentru anul nou 2014 ne dorim sa fim si mai buni pentru ca voi sa veniti cu drag la cursuri.

Ce va dorim voua in noul an? In primul rand, multa sanatate, pentru a le putea face fata tuturor provocarilor de zi cu zi. De asemenea, vrem sa va vedem mereu cu zambetul pe buze si pregatiti sa invatati si sa creati proiecte minunate alaturi de colegii vostri. Va dorim sa va intelegeti bine cu parintii, bunicii, profesorii si invatatorii vostri. Nu va dorim note bune…va dorim sa aveti determinarea de a munci pentru ceea ce va doriti sa obtineti si sa nu alegeti niciodata cea mai simpla cale de a obtine ceva. Numai prin munca avem acea satisfactie ca am meritat recompensa. Nu va multumiti cu putin, cu minimul necesar. Faceti ce va sta in putere sa fiti cei mai buni si nu lasati nimic sa va stea in cale.

merry-christmas-christmas-465666_1024_768

Petreceti timp cu parintii, bunicii, prietenii si animalutele voastre de casa. Aveti timp sa va jucati, sa mai si cititi (eventual cartile pe care le-ati primit cadou de la Mos Craciun anul acesta la serbare) si sa faceti orice fel de activitate care va face placere si va aduce satisfactii sufletesti sau intelectuale.

Ca tot am mentionat animalutele de casa, va invitam sa cititi un text despre o pisicuta al copilasilor de la grupa J2(2-3) din Titan, sub indrumarea Miss Mihaelei:

Our cat eats homework every day, but it doesn’t eat fish. It eats mice just on Mondays. The cat eats lots of homework on Mondays, Tuesdays and Wednesdays. After that, it drinks ink. The cat doesn’t like milk. It sometimes plays chess and computer games.

cute-kitty--large-msg-134166083465

At the moment, our cat is sleeping in its basket made of books and notebooks. It is resting because it is full with homework. The cat lives in our school so it can eat as much homework as it wants.

Pe perioada vacantei va incurajam sa va uitati peste joculetele de limba pe care le avem pe site. Sunt instrumente foarte utile pentru cei care se pregatesc pentru examenele Cambridge. Pentru juniorii care se pregatesc de examenele YLE Starters, Movers sau Flyers, recomandam joculetul Monkey puzzles world tour , iar pentru seniorii nostri care se pregatesc pentru KET, PET sau FCE for Schools, avem Academy Island.

Le gasiti la submeniul de la „Examene Cambridge” pe site-ul nostru. Distractie placuta pe perioada vacantei! Invatati cu drag jucandu-va!

Va dorim o vacanta cat mai placuta si va asteptam cu drag de pe data de 6 Ianuarie 2014! Echipa Follow Me va doreste La multi ani si un Craciun fericit! Sa ne vedem cu bine in noul an!