O serbare de 10…pe 10!

Cum probabil v-au spus si cei mici, vor avea serbare de Craciun la Follow Me! Va fi un spectacol in care vom vedea piese de teatru si in care vom asculta poezii si cantecele de Craciun. Toate acestea vor fi puse in scena de catre copiii dumneavoastra sub coordonarea profesoarelor de la Follow Me.

Serbarea va avea loc sambata 10 decembrie la Politehnica – facultatea IMST (fosta TCM). Gasiti mai jos o harta cu locul exact al evenimentului, pentru a va putea orienta mai usor:

Orele la care trebuie sa ajungeti depind de sediul unde studiaza copilul dumneavoastra.

Cei care studiaza la sediul Follow Me Drumul Taberei vor sosi la ora 9:30, iar cei care studiaza la Follow Me Titan, la ora 12:30.

Toti copiii au in caiete cantecele, poeziile sau replicile pieselor de teatru. In perioada aceasta trebuie sa repete intens, pentru a straluci la serbare. Aici intervine o mica rugaminte din partea noastra pentru parintii cursantilor Follow Me: va rugam sa ii verificati pe cei mici daca si-au invatat rolurile, cantecelele sau poeziile. Noi la clasa ne ocupam cat putem de acest aspect, dar in perioada 21-25 noiembrie avem recapitulari si teste pentru care trebuie sa ne pregatim intens si aici avem nevoie de colaborarea dumneavoastra. Daca v-ati putea rupe 10-15 minute din zi sa repetati cu cei mici si acasa, ne-ati ajuta foarte mult si pe noi, profesorii Follow Me.

Va multumim anticipat pentru colaborarea dumneavoastra iar cei mici trebuie sa stie ca Mosul ii va recompensa atat pentru performanta de la serbare, cat si pentru rezultatele bune de la teste.

O alta mare rugaminte pe care o avem la parinti este sa confirme daca cei mici pot participa la serbare semnand in caietele lor pana miercuri, 23 noiembrie.

Inca o data, echipa Follow Me va multumeste  anticipat pentru colaborare si va asteptam impreuna cu cei mici la serbare!