Ne-am largit familia!

De luni, 10 septembrie, scoala noastra si-a deschis cel de-al treilea sediu de limbi straine – Follow Me Vitan. Ne-am largit familia cu un nou punct de lucru la cererea clientilor nostri de la sediul Follow Me Titan.

Ca un cadou de deschidere, viitorii cursanti Follow Me Vitan vor beneficia de o reducere promotionala de 21%, la care se vor adauga si alte reduceri aditionale de 3, 4, respectiv 5%. Cursurile la noul sediu vor incepe la inceputul lunii octombrie, la fel ca si in Drumul Taberei si Titan.

Grupele sunt in curs de formare, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Asadar, puteti suna oricand in timpul programului secretariatului pentru a programa un test de plasament GRATUIT. Acest test le va ajuta pe cadrele noastre didactice sa incadreze cursantii la grupele corespunzatoare nivelului lor. Materialele de studiu raman aceleasi – vom folosi manualele si materialele celor mai bune edituri de profil – Oxford, Cambridge, Longman, Heinle ELT. Metodele de lucru sunt unele moderne, interactive si distractive, facand cursantii de orice varsta sa invete zambind.

Va invitam sa ne vizitati noul sediu din Vitan! Este foarte luminos si spatios si ii asteapta pe toti cei dornici sa invete limba engleza! Ne aflam pe Calea Vitan, numarul 119, bloc V21B, scara 3, sector 3. Ca punct de reper este Mr. Bricolage si intersectia dintre Calea Vitan si soseaua Mihai Bravu.