Liber de 1 Mai si de la Follow Me

Pentru ca respectam munca si pentru ca vrem ca lumea sa ajunga in timp util la mare, scolile Follow Me au dat liber cursantilor lor maine, de 1 Mai.

Ziua internationala a muncii este sarbatorita in fiecare an la aceasta data, in memoria victimelor grevei generale din Chicago. Ziua este comemorata prin manifestatii muncitoresti, iar semnificatia ei este reducerea normei orare zilnice la 8 ore pe zi, cum este in prezent.

Pauza de ras:
enhanced-buzz-15752-1335804287-20

Curiozitate: Ati auzit in filme strigandu-se „May Day!” in cazul unei urgente? Acesta este recunoscut la nivel international ca semnal de alarma, in genul SOS (save our souls). Cuvantul este derivat din limba franceza, „M’aidez” insemnand „Ajuta-ma!”. Se foloseste pentru a semnala o urgenta de viata si de moarte, fiind utilizata de politie, pompieri, piloti sau organizatii care se ocupa de transport.

Meseria e bratara de aur, spune un proverb din strabuni. Mahatma Ghandi mai avea un citat foarte patrunzator despre munca:

thght1143Echipa Follow Me le ureaza tuturor un 1 Mai muncitoresc fericit. Multa distractie in acest weekend prelungit si ne vedem cu bine de luni, 4 mai, conform orarului.

Ca sa intelegeti poza cu calendarul si fata lui Justin Timberlake, ascultati melodia: