La multi ani!!! + un reminder

La multi ani tuturor celor cu nume de Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela! Multa sanatate si putere de invatare tuturor cursantilor nostri care poarta aceste nume! Speram sa va gasiti timp sa treceti azi pe la cursuri sa va uram toate cele bune si personal! Avem si trei colege care isi serbeaza ziua de nume astazi – doua Mihaele (Miss Oana si Miss Alexandra, care sunt Mihaele dupa cel de-al doilea prenume) si o Gabriela. Intreaga echipa le doreste zi lor o onomastica asa cum isi doresc ele, cu ore usoare si putere de munca nu numai astazi, cat si pe viitor!

O superstitie mai veche spune ca in ziua de 8 Noiembrie nu trebuie sa se lucreze, dar cei care au spus acest lucru nu au pus in balanta faptul ca ziua aceasta nu pica numai sambata sau duminica. Vom trage sperante ca nu se va intampla nimic rau daca lucram in aceasta zi.

Sa pastram spiritul toamnei, daca tot vorbim de sarbatori din acest anotimp! Stim ca Halloween a trecut, dar perioada in care asteptam proiectele cursantilor nostri a ramas aceeasi. Asa ca, daca nu ati apucat sa inmanati proiectele profesoarelor voastre, va reamintim ca mai aveti timp pana maine la 18:30 sa aduceti proiectele la secretariatul sediului de care apartineti pentru a putea participa la concursul nostru. Nu uitati sa fiti si super creativi!

LA MULTI ANI!