Happy Halloween!

Probabil ati observat activitatea sporita de pe pagina noastra de Facebook cu ocazia sarbatorii de Halloween. Copiii au foarte multe de spus, urat, cantat si intrebat in aceasta perioada. Fie ca am vazut fantome, scheleti, vampiri, vrajitoare sau mumii, am fost colindati cum se cuvine – atat in persoana, cat si online.

ninosenhalloweenparaimprimir1

Cei mici si-au invins emotiile si ne-au demonstrat ca pot fi cea mai inspaimantatoare versiune a lor sau a alter-ego-ului pe care si l-au creat in aceste doua saptamani. La polul opus se afla cei care si-au ales cea mai dragalasa versiune a personalitatii lor (iepurasi, ursuleti sau pisicute pufoase) si am apreciat ambele feluri de incarnari.

Ce ne-am dorit sa realizam prin acest proiect video cu copiii? In primul rand, am vrut sa diversificam activitatile de Halloween si copiii sa nu intre intr-o rutina. Dorim sa fie mereu creativi, pregatiti de provocari si sa se exprime liber, fie ca e vorba de scris sau vorbit. In al doilea rand, stim ca majoritatea copiilor prefera sa se deghizeze de Halloween si prin aceasta filmare, le-am oferit ocazia sa fie personajul lor preferat atat din punct de vedere al aparentei cat si al personalitatii pe care o „pun in scena”.

halloween_kids_jpg

Speram ca si parintilor le-a facut placere sa-i vada pe cei mici in fel de fel de ipostaze inspaimantatoare si abia asteptam sarbatori asemanatoare pentru proiecte noi si diversificate!

Happy Halloween tuturor!