Follow Me Drumul Taberei intra in al zecelea an de activitate…si ofera cadouri cursantilor celor mai silitori

In toamna lui 2005 se deschidea sediul Follow Me din cartierul Drumul Taberei. Anul acesta intram in cel de-al zecelea an de activitate in acest sediu si suntem foarte mandri de copiii care ne sunt alaturi inca de la inceputurile noastre. Pentru ca ne-au ales pe noi ca sursa de invatare imbinata cu distractie, am decis sa ii premiem pe cei mai longevivi cursanti ai nostri. Fiecare va primi un premiu personalizat pentru fidelitatea cu care ne-au ales an de an pentru studiul limbii engleze.

And the winners are:

Ilinca Rentea – intra in cel de-al zecelea an la Follow Me, iar fidelitatea ei se va rasplati cu un curs GRATUIT in 2014-2015

Tudor Enica – incepe al noualea an de engleza la Follow Me, iar premiul sau consta intr-o reducere de 25% si un set de manuale GRATUIT

Georgiana Cioranu, Octavian Joita, Andrei Cristian Marin, Robert Ionita si Diana Gheorghe – incep cel de-al optulea an de studiu la Follow Me, iar premiul lor este setul de manuale GRATUIT anul viitor

Mai jos aveti doua conspecte ale celor sapte ani incheiati la Follow Me, scrise de Octavian Joita si Andrei Marin. Nu am avut ocazia sa discut personal cu ei, dar le multumesc pe aceasta cale pentru cuvintele frumoase pe care le-au spus despre aceasta experienta.

Scan2

 

E foarte placut sa vedem entuziasm din partea cursantilor si dupa atatia ani de studiu si ne bucuram ca au ales sa invete si mai mult tot alaturi de noi. Inceputurile pot fi pline de emotii, dar cand ajungi la un anumit nivel, ai un sentiment de implinire vazand de unde ai plecat si ce poti face in prezent.
Octavian

 

Interviurile cu restul „premiantilor” au avut loc in grupuri de trei, respectiv doi. Fetele au fost primele care si-au impartasit cele mai vechi amintiri legate de studiul limbii engleze la Follow Me Drumul Taberei. Am adunat un grup de fetite dragute si foarte timide care mi-au impartasit cele mai vechi si mai dragi amintiri despre invatarea limbii engleze. Ilinca, Georgiana si Diana vin la Follow Me inca de cand erau la nivel de prescolar incepator. Toate au avut emotii, insa fascinatia pentru ce e nou si interesant a luat locul temerilor. Cuvintele lipite pe caietele, colegii draguti si profesoarele amabile le-au facut sa mearga mai departe an de an, incantate de ce vor invata de la manual la manual.  Au pornit cu ganduri pozitive, simtind ca „este ceva de bine”, dupa cum a afirmat Ilinca.

Si-au facut prieteni noi, si-au implicat si fratii, prietenii, colegii si parintii in studiul limbii engleze si, nu in ultimul rand, au facut un loc de cinste in camera lor pentru orice set de manuale, caiet sau fise de lucru primite de la Follow Me. Intrebate cum le-ar descrie profesoarele pe care le-au avut pana in prezent, insusirea comuna fiind timiditatea imbinata cu o atitudine serioasa si ca ar mai avea de lucrat la increderea in sine si la vorbitul liber. Cand a venit vorba sa descrie profesoarele, fetele au spus ca fiecare Miss pe care au avut-o a fost draguta, intelegatoare si „datatoare de abtibilduri”.

???????????????????????????????

Vorbesc cu colegii despre ce fac la engleza, cum e Miss si ce teme interesante au mai facut. Curiozitatea este inca vie, chiar si dupa atatia ani. Printre asteptarile lor legate de noul an scolar se numara invatarea lucrurilor noi si folositoare pe care le pot aplica si la scoala, pentru a-si impresiona colegii cu ceea ce stiu.

Robert si Tudor au fost ceva mai degajati decat fetele cand a venit vremea interviului. Au fost foarte relaxati si au vorbit cu drag despre cei sapte, respectiv opt ani de studiu la Follow Me Drumul Taberei. Emotiile pe care le-au trait la inceput la inceput s-au evaporat treptat, de la o sedinta la alta. Tudor s-a declarat un fan infocat a tot ceea ce tine de Craciun – serbari, proiecte si poezii. In schimb, Robert si-a exprimat entuziasmul pentru munca in echipa.

DSC02326

Fiind un perfectionist din fire, Robert considera ca profesorii pe care i-a avut pana in prezent nu ar avea ce sa ii reproseze, pentru ca a invatat mereu bine (a se insera o tona de modestie aici), iar Tudor ca Miss-ele de la Follow Me au fost dragute si intelegatoare. Tudor se declara mandru ca a invatat engleza, iar Robert sustine ca a folosit cu succes fraze in engleza atunci cand a calatorit in afara, iar oamenii l-au inteles.

DSC02327

Gandurile de bine pentru Follow Me la implinirea a zece ani au fost scurte si la obiect: „Viva la Follow Me!” – declaratia ii apartine lui Robert, al carui entuziasm fata de engleza si invatare a fost imbucurator. Nici ca puteam spune o fraza mai buna…sa traiasca mult si bine Follow Me Drumul Taberei. Si va trai, pentru ca avem cursanti precum Ilinca, Robert, Diana, Tudor, Octavian, Georgiana si Andrei care sa ne faca mandri de ceea ce facem si sa ne dorim sa ne perfectionam in continuare. La multi ani noua…pardon, zece!