Cursurile de vara s-au terminat…traiasca cursurile de an scolar!

12 saptamani de invatare imbinata cu distractia… asa s-au descris cursurile noastre de vara unde copiii au venit cu drag, chiar daca acest lucru a insemnat sa se trezeasca dis-de-dimineata in zilele de vacanta. Noi spunem ca a meritat efortul, deoarece copilasii au invatat engleza fara sa se simta ca si cum au venit sa invete ca la orele normale de la scoala.

Cursurile de vara s-au incheiat, proiectele si revistele vor intra in curand in arhiva noastra si ne pregatim pentru prima saptamana de scoala. Ne punem slapii si palariile de soare in cui si ne pregatim uniforma pentru a ne revedea colegii si profesorii. Astazi a reinceput scoala! Cei mici s-au imbracat cat se poate de frumos, cu bratele pline cu flori si un car de emotii. De cele mai multe ori, prima zi de scoala e un prilej de a impresiona prin tinuta, atitudine si gradul de entuziasm pe care il afisam.

Noi mai avem 2 saptamani pana la inceperea cursurilor. Pana atunci, ii asteptam pe vechii cursanti sa se reinscrie, iar pe cei noi sa vina si sa ne cunoasca. Va asteptam sa va rezervati locul in aceste 2 saptamani. Grupele sunt in formare si aveti mare sanse sa prindeti loc.

Cursurile noastre incep in data de 30 septembrie si copiii vor veni de cate 2 ori pe saptamana, la cel putin o zi distanta intre ele. In cazul in care copilul a mai avut contact cu limba engleza, va invitam la un test de plasament absolut gratuit, pentru a-l incadra la o grupa potrivita nivelului sau de cunostinte.

Noi stim ca pentru a invata sa vorbesti o limba straina e nevoie de rabdare si munca. Ne trebuie putina gramatica, mult vocabular, trebuie sa ascultam, sa citim, sa scriem.

Credem ca elevii au nevoie de un regulament, insa stim ca au nevoie si sa se joace, sa experimenteze, sa zambeasca… sa simta bucuria de a crea ceva in engleza. Acestea ar fi cateva din atributele cursurilor noastre. Pe restul va asteptam sa le descoperiti inscriindu-va pana pe data de 30 septembrie. Ca bonus, veti beneficia de reduceri intre 10 si 24% pentru sediile noastre din Titan si Vitan.

Va asteptam sa invatam engleza impreuna!