Cu familia la Follow Me

Ne tot dorim sa petrecem cat mai mult timp impreuna cu familia facand tot felul de activitati recreative si, eventual, educative pentru noi si copiii nostri. Din pacate, programul prea ocupat de la serviciu sau scoala nu ne permite.

Un curs de engleza „la dublu” ii poate apropia pe membrii familiei care isi doresc sa invete ceva nou sau sa isi perfectioneze cunostintele deja acumulate. In ultimii ani scolari am avut multe perechi de frati, parinti si copii sau cupluri casatorite care si-au manifestat dorinta de a invata limba engleza la Follow Me si multi dintre ei au continuat si in anii scolari sau modulele ce au urmat.

 

Pentru ca familiile ne sunt fidele, le oferim o reducere suplimentara de 4% membrilor aceleiasi familii care doresc sa urmeze studiul limbii engleze la noi. Reminder: pentru a beneficia si de reducerile de fidelitate, grabiti-va sa faceti inscrierea pana pe data de 30 iunie.

Daca membrii acelei familii sunt de acelasi nivel si sunt in aceeasi grupa, exista foarte multe avantaje in acest sens. In primul rand, se pot motiva reciproc. Se pot impinge de la spate sa-si faca temele, iar acolo unde unul nu intelege, celalalt ii poate explica si il poate ajuta. Daca sunt genul de frati care nu se inteleg atat de bine, isi pot canaliza rivalitatea in activitatile de la ora de engleza – sa vada care dintre ei se descurca mai bine la acumularea unui punctaj bun pentru obtinerea unei recompense. Pe de alta parte, daca exista o diferenta de varsta notbila intre cei doi frati, cel mic poate sa fie ambitionat ca intr-o buna zi sa ajunga la nivelul la care se afla fratele sau, sau chiar sa il depaseasca.

Am creat pe pagina noastra de Facebook un album dedicat perechilor de frati care studiaza limba engleza la Follow Me. Au pozat cu mandrie si cu setul lor de manuale in brate. Noi suntem mandri de ei si de progresul pe care l-au facut anul acesta si ii asteptam cu mare drag si in anul scolar urmator.