Cenusareasa a dansat cu printul la Follow Me

Grupa de prescolari si clasa I avansati de la sediul din Vitan a avut o zi festiva azi si nu ne referim doar la faptul ca a fost Sfanta Maria. Cei trei copilasi au avut ultima zi din cadrul povestii Cenusareasa.

Fiind ziua de proiect, fetitele au stiut sa se imbrace in cele mai frumoase rochii, iar cavalerul grupei noastre le-a apreciat frumusetea celor doua pretendente la rolul Cenusaresei si si-a intrat foarte gratios in pielea printului fermecat. Fiecare a trebuit sa isi faca o coroana, pentru se integra cat mai bine in atmosfera de bal.

Aici ii avem ca personaje principale pe Calin Croitoru si Iustina Diaconu. Magia dansului lor a fost spulberata de orologiul care a batut miezul noptii.

Pentru ca fiecare fetita a avut ocazia sa danseze cu printul, aici v-o prezentam pe Anastasia Sirbu, o alta pretendenta la „atentia” printului.

Copiii si-au luat foarte in serios rolurile si au fost uimiti de propriul joc actoricesc. Au fost foarte receptivi indicatiilor regizorale si Anastasia a declarat ca a fost „cea mai tare ora de pana acum”.

Ne bucuram foarte tare de astfel de feedback si ne bucuram ca avem copii cuminti, inteligenti si talentati cu care putem lucra armonios.104 105 106 110 111112

Dupa terminarea cursului, cei mici au incercat sa isi pacaleasca parintii spunandu-le ca e 12 noaptea. Ba mai mult, i-au invitat in clasa sa vada ca ei sunt cei care detin adevarul.  S-a terminat ora de engleza. Prin urmare, si balul a luat sfarsit. Deci trebuia sa fie ora 12, nu?:)