1 Aprilie – pacaleli nedureroase

Am inceput luna aprilie cu o gluma nevinovata la o grupa de adolescenti. Fiind 8 dimineata nu si-au dat seama ca am scris Monday, 32nd of March, 2013. Toti au scris data, conformandu-se la traditia noastra si am asteptat cu zambetul pe buze acel „Miss, dar astazi nu suntem in 32 martie!” A fost un moment dragut, care a destins putin atmosfera de dinaintea recapitularii.

A mai fost o fetita care a incercat sa ma pacaleasca cu o tema nefacuta, dar constiinciozitatea ei a trecut testul increderii, si nu a fost cazul sa ma las pacalita:).

April Fool’s day s-ar traduce ca fiind „ziua pacalitlor/ a pacalelilor”. Se spune ca daca cineva reuseste sa te pacaleasca in ziua de 1 aprilie, vei fi pacalit toata luna. Speram ca gandurile malefice (sau doar jucause) sa se rezume doar la ziua de azi. Farsele pe care le putem face in aceasta zi nu trebuie sa rezulte in explozia casei sau a scolii. Pot fi lucruri nevinovate care pot face ambele persoane implicate in pacaleala sa zambeasca.

Capture

Puteti folosi clasicele „Ai siretul desfacut” sau ” Ai camasa rupta la spate”. Unele persoane sunt cu adevarat pasionate de ziua de 1 Aprilie si pun mult gand si suflet (sau lipsa lui) in glumele si farsele de 1 Aprilie. Era o vreme glorioasa in care se faceau farse la radio. Acestea ar fi preferabil sa nu se faca de 1 Aprilie, pentru ca potentiala victima poate sa „miroasa” farsa de la o posta, mai ales daca are un calendar in fata sa. Oricum, intentia conteaza!

O idee interesanta de farsa ar fi sa „confectionati” un calendar in care sa fie data de 31 martie, urmata de o multitudine de zile de 1 aprilie. Daca asta nu il va enerva pe pacalit, va este cu siguranta un prieten bun si cu simtul umorului!

Un sfat de la profesor la elevi: profesorii gusta glumele bune, dar nu exagerati in aceasta zi. Nu va voi da sugestii de farse, dar va pot dezamagi prin a va spune ca profesorii stiu toate farsele posibile si s-ar putea ca gluma sa se intoarca impotriva voastra. Asa ca, aveti mare grija!

Va doresc pacaleli usoare, fara palpitatii si accidente neplacute!