Adevarul si numai adevarul!

E o vorba care spune „The truth will set you free”. Adevarul ne va elibera, iar sinceritatea e o calitate de care ar trebui sa fim mandri (asta daca posedam aceasta calitate). Nu e chiar cel mai usor lucru din lume sa fim 100% sinceri, dar este un tel spre care sa tindem. Oamenii care spun adevarul sunt prietenii pe care si i-ar dori oricine; nu va vor duce cu zaharelul, vor fi mereu sinceri cu voi (chiar si cand nu vreti asta) si le veti multumi ulterior pentru acest lucru.

Cand spuneti adevarul, nu aveti de ce sa va fie frica. Stiti acel sentiment cand trebuie sa prezentati o minciuna in fata cuiva? Sunteti agitati, va doare stomacul si va e teama sa nu va incurcati in minciuni. Sa nu mai mentionam de remuscarile care apar dupa ce ati spus acea minciuna. Daca spuneti adevarul, asemenea probleme nici nu vor exista. O persoana sincera este autentica pentru ca nu trebuie niciodata sa se prefaca. Daca spuneti adevarul, nu veti avea constiinta incarcata, iar o constiinta clara inseamna un spirit fericit. O persoana sincera va avea „lipici” la oameni pentru ca oricine isi doreste sa fie in preajma cuiva care are valori. De asemenea, o persoana sincera are sanse sa fie mult mai creativa decat cineva care apeleaza la minciuni. O persoana sincera se dedica 100% in ceea ce face, iar rezultatul este de obicei pe masura sau peste masura asteptarilor.

Adevarul te face o persoana mai buna. Nimeni nu vrea sa traiasca intr-o lume plina de minciuni si inselatorii. Pe principiul „Ce tie nu-iti place, altuia nu-i face”, ganditi-va cum va asteptati sa fie persoanele din viata voastra. Cat de sinceri sunt ei? Daca spun mereu adevarul inseamna ca sunt niste persoane care isi merita locul in viata si in sufletul vostru.