One scary Halloween… at Follow Me

La Follow Me ne putem lauda cu copii foarte creativi si constiinciosi. Cum se aporpie sarbatoarea de Halloween, am decis sa organizam un concurs pentru cei mai talentati cursanti ai nostri. Foarte multi sunt fascinati de povestile de groaza cu vampiri, varcolaci sau fantome, iar altii pot fi atrasi de poeme inspaimantatoare sau amuzante despre noaptea de Halloween.

Cei mai mici dintre copii (juniori, cu varsta intre 8 si 10 ani) pot alege una dintre subiectele de mai jos:

1. Describe how your house looks on Halloween night in one page. 

2. The spooky students at Monsterville Elementary School have decided to have a Halloween Party at school. Create an invitation to the party. Include: date, time, place, menu and any special instructions for participants.

Vocabularul este unul invatat deja la clasa, iar Miss ii va ajuta pe copiii dornici sa participe la concurs corectandu-le greselile si indrumandu-i spre varianta care li s-ar potrivi mai bine. Daca aleg a doua tema, invitatie trebuie sa fie cat mai atractiva (facuta fie pe calculator, fie de mana pe hartie de carton)  si sa cuprinda informatii exacte despre petrecerea de Halloween.

Seniorii (cu varste de peste 11 ani) au mai multe variante de participare:

1. Write a STORY starting with one of the following ways:

a. „Tap. Tap. Tap. The sound came from inside the closet. Quietly, I crept toward the door…”

b. „Halloween? A story for babies. A joke compared to what happened to me on St. Andrew’s night.”

OR

2. Write a Halloween POEM (it can be horror or funny) containing at least 8 of the words: 

chain, rain, moon, soon, yell, hell, cats, bats, brave, grave, spy, cry

Povestile trebuie sa fie de cel putin o foaie A4 si sa fie scrise de mana. Seniorii au un potential creativ mult mai mare si de aceea speram sa citim compuneri minunate din partea lor. Dar nici juniorii nu sunt mai prejos, avand in vedere ca exista copii la Follow me care sunt foarte inteligenti pentru varsta lor. Tocmai pentru ca nu este o tema obligatorie, ci un concurs, eforturile vor fi recompensate cu premii!

Data limita de predare a lucrarilor este 27 Octombrie. Fiecare copil ii va preda lui Miss lucrarea, iar compunerile si poemele castigatoare vor fi publicate pe blog si Facebook.

Mult succes participantilor!