Concurs Halloween la Follow Me

Se apropie una din cele mai inspaimantatoare zile din an: Halloween! E o zi in care putem da frau liber imaginatiei si putem sa ne „transformam” intr-unele din cele mai amuzante, infricosatoare sau ridicole vietati sau mortaciuni existente.

La Follow Me am intrat in spiritul sarbatorii. Sediile sunt decorate cu dovleci, paianjeni, pisici negre si vrajitoare cu ochi care pot provoca numeroase cosmaruri. Copiii primesc bomboane daca ne spun cuvintele magice „Trick or treat” si poate chiar una in plus daca reusesc sa ne sperie cu costumele pe care le au. Da, copiii pot veni costumati si machiati in aceasta saptamana pentru a ne arata ca au intrat alaturi de noi in spiritul sarbatorii de Halloween! Dorim sa facem si poze pentru a imortaliza momentele:)

Pentru a face si acest Halloween memorabil, am decis sa organizam un concurs de eseuri si povesti. Concursul va fi structurat pe categorii de varsta si niveluri de cunostinte.

Cei de la Juniori nivelul 2 pana la Seniori nivelul 2 au tema The scariest monster (intre 75 si 100 de cuvinte), iar cei de la Seniori nivelul 3 in sus  ne vor incanta cu creatii despre Zombie apocalypse(intre 150 si 250 de cuvinte). Vrem sa dati frau liber imaginatiei si sa fiti cat se poate de creativi, pentru ca toate aceste criterii vor fi punctate. Vrem proiecte colorate, inspaimantatoare, corect scrise (evident) si care sa ne impresioneze! Cerul e limita cand vine vorba despre creativitate!

Data limita de predare a proiectelor este 9 noiembrie,castigatorii urmand sa fie anuntati pe data de 12 noiembrie, pe blogul Follow Me.

Mult succes!