Valentine’s Day la Follow Me – 16, 17, 18 februarie

Nu ne trebuie o zi speciala in care sa sarbatorim iubirea si sa le spunem celor dragi cat de mult tinem la ei. Maine e Valentine’s day si vrem sa profitam de aceasta zi. Nu trebuie sa avem un „Valentine” anume caruia sa ii transmitem mesaje de dragoste (scrise, declarate sau demonstrate). Prietenii si familia pot fi „Valentines” pentru noi.

La Follow Me anul acesta ne dorim sa aflam de la copii cat de mult ii iubesc pe cei din viata lor. In cursul acestei saptamani ii rugam sa adune o serie de poze de cand erau mici si pana acum: poze cu familia, cu verisorii, prietenii etc. Vom prezenta la curs aceste poze, un prilej bun pentru a aduce in prim plan conceptul de familie, de dragoste si respect pentru cei din viata copiilor, de modalitati de exprimare a acestora. Vom depana amintirile placute (sau mai putin placute) si vom evidentia cum grija adultilor ne-a ajutat sa crestem frumosi si sanatosi si cum ne manifestam recunostinta. Desigur, vom incerca sa vorbim in engleza, dupa posibilitati si cunostinte.

Cartoon-Happy-Family-Illustration-Vector

Asadar, scotociti bine prin albume, arhive, sertare si alcatuiti o comoara in print din cele mai frumoase amintiri – abia asteptam sa vorbim despre ele in zilele de 16, 17 si 18 februarie! Surpriza prietenilor si a familiei de Valentine’s day va fi maxima, deoarece se vor astepta sa le oferiti numai persoanelor de care va place.

Nu uitati sa veniti cu pozele la curs si sa aveti o poveste frumoasa pe care doriti sa o impartasiti cu colegii vostri!