Happy Easter!

Mai avem putin si intram in mult-asteptata vacanta de Paste: o zi, sa fim mai exacti. De miercuri pana marti ne inchidem portile pentru a lua o mica pauza, dar vom reveni in forta de pe 8 mai.

Ce faceti de Paste? Pe unde mergeti? Cum sarbatoriti? Noi speram ca va veti distra si va veti incarca bateriile pentru perioada care a mai ramas din anul acesta scolar. Profitati de zilele libere pentru a petrece timp cu cei dragi: prieteni, parinti si rude pe care nu le-ati mai vazut.

Poate va viziteaza si iepurasul de Paste, in cazul in care ati fost cuminti. Bine, acum nu va asteptati ca generozitatea iepurasului o va egala pe cea a lui Mos Craciun, dar nu va va uita. Are el o mica atentie pentru fiecare, asa ca asteptati-l cu entuziasm.

Pastele e o zi in care se sarbatoreste reinvierea. Asa ca atunci cand ne uram un „Paste fericit!”, am putea spune ca ii uram persoanei in cauza un  nou inceput luminos, o reinviere a sufletului si a mintii care sa il ajute sa fie mai fericit si intelept pe viitor.

Multa lume tine post in aceasta saptamana. Postul nu se refera doar la abtinerea de la alimente de origine animala, ci si abaterea de la un comportament deviant sau nelalocul lui. Macar in aceasta saptamana incercati sa faceti pace cu cei din jurul vostru si sa iertati persoanele care v-au gresit sau v-au suparat.

Echipa Follow Me va ureza o vacanta minunata!