CONCURS: My best photograph – the story

A trecut ceva vreme de cand nu am mai avut un concurs! De data aceasta vrem sa vedem potentialul maxim al copiiilor nostri, ata ca fotografi, cat si ca scriitori! Se spune ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte, dar fiecare poveste din spatele sau este unica si merita spusa si citita! Fie ca e o poza cu animalul copilariei, o poza de grup cu prietenii de suflet sau familia, noi vrem sa o vedem si vrem sa citim ce sta in spatele ei!

Te pasioneaza fotografia? Trimite-ne cea mai expresiva si interesanta fotografie pe care ai facut-o pana acum insotita de povestea ei in limba engleza (pe cine sau ce ai fotografiat, cum te-ai simtit atunci, ce se intampla sau la ce te-a facut sa te gandesti respectivul peisaj) pentru a o publica pe blogul nostru, pe situl www.cursuri-followme.ro si pentru a o afisa in scolile Follow Me. Premiul consta in cartile din imagine:

Indrumari:

Poza poate reprezenta oameni, animale, insecte, plante, peisaje, insa trebuie sa fie facuta DE TINE si nu copiata.

Vom lua in considerare atat talentul fotografic si creativitatea, cat si “povestea” din spatele pozei, care trebuie sa aiba intre 10 si 20 de randuri scrise la calculator cu font Times New Roman, dimensiunea 12 (intr-un document cu extensia .doc sau .docx)

Poza si povestea trebuie trimise pana la data de joi, 9 februarie la adresa de mail: follow_me_school@yahoo.com, insotite de numele complet al autorului.

Poza castigatoare va fi publicata pe blog luni, 13 februarie.

Concursul este adresat copiilor cu varste intre 10 si 18 ani.

Toate profesoarele Follow Me isi incurajeaza cursantii sa participe la acest concurs! Nu numai ca vor fi premiati, dar poate unii dintre ei isi vor descoperi talente nebanuite care merita sa fie impartasite si altora! Incurajam originalitatea si creativitatea si avem mare incredere ca vom avea de unde alege castigatorii!

Mult succes!