Vine Martisorul! Sa facem martisoare la Follow Me!

Desi calendaristic avem impresia ca trecem printr-o farsa meteorologica, sambata chiar incepe primavara – sau asa ar trebui. Sediile Follow Me s-au echipat temeinic cu sfori alb-rosii tematice in fiecare sala, iar copiii s-au pus pe treaba sa confectioneze cele mai originale martisoare. A fost (si va fi si maine) o munca migaloasa la martisoare, dar rezultatul final merita tot efortul.

IMG_3997

Anul acesta am decis sa ne cadorisim mamicile Follow Me ceva mai din timp. Copilasii s-au gandit atent la mesajele pe care le vor transmite mamicilor cu ocazia zilei de 1 Martie si le-au scris in interiorul martisorlui. Unii au scris o urare, atii o poezie sau le-au transmis pur si simplu ca le iubesc. Fiecare dupa posibilitati si cunostintele de limba engleza pe care le au.

IMG_4030

Ne place sa facem mici proiecte sau lucruri in afara sferei curiculare pentru cei mici pentru ca ei sa ramana cu un simbol de la noi – fie un proiect scris in engleza, fie o felicitare de Craciun, Paste sau ziua mamei. Intr-adevar, invatam vocabular si gramatica, dar nu ar fi rau sa aplicam ceea ce am invatat si intr-un mod mai creativ si colorat. Copiilor le place sa vada un produs finit pe care sa il arate la mai multe persoane si sa se laude cu ceea ce au facut la engleza.

IMG_4032

Zilele acestea vom posta pe pagina noastra de Facebook mai multe poze si filmulete cu tematica primavareasca si veti vedea munca migaloasa pe care o fac copilasii nostri…doar de dragul mamicilor!