Vine Halloween-ul! Sa uram numai de bine!

Anul acesta  am decis sa schimbam putin metoda de sarbatorire a Halloween-ului. Saptamana urmatoare vom incepe sa inregistram mesajele si intrebarile copiilor de la Follow me pentru aceasta sarbatoare. Ce asteptam noi de la copiii nostri este sa nu aiba emotii in fata camerei de filmat si sa ureze tot ce e mai bun si inspaimantator colegilor de la celelalte sedii. Mai concret, planul arata in felul urmator:

Seniorii si juniorii care invata de mai mult timp la Follow Me (un nivel mai avansat) vor transmite o serie de mesaje inspaimantator de frumoase colegilor lor, iar toata aceasta distractie va fi publicata pe pagina noastra de Facebook. Seniorii incepatori sau juniorii mai mititei vor pune intrebari celorlalti copii cu o serie de cuvinte alese dintr-un cosulet. Nu am uitat nici de juniorii de nivelul 1. La ei, se va repeta bine-bine alfabetul si vor spune pe litere cuvintele pe care le-au invatat cu tematica de Halloween. Cei mai mici dintre copilasi ne vor incanta cu o serie de cantecele insotite de miscari si dansuri.

IMG_3596

Ii invitam pe copii sa se imbrace cat mai inspaimantator posibil, sa fie pregatiti cu o serie de urari originale si sa puna intrebari interesante. Cine stie? Poate si noi ne-am dori sa aflam ce anume mananca fantomele la micul dejun. Daca nu au niciun costum, fiti fara griji, dragi parinti! Ii vom echipa noi. Vrem sa se simta bine la aceasta sarbatoare si sa ne arate cea mai inspaimantatoare fata a lor.

Filmarile vor fi urcate pe pagina noastra de Facebook in urmatoarele 2 saptamani si asteptam cu nerabdare comentariile si like-urile copiilor si parintilor dornici sa vada ce anume au facut copilasii lor la ora de Halloween.