Reactii de nepretuit!

Se ia un grup de copii simpatici si plini de imaginatie; se pun in fata unui calculator conectat la internet; se da play la un clip viral de pe youtube; se asteapta reactii; se rade copios!

Cam aceasta este reteta dupa care merg cei de la TheFineBros de pe youtube cu celebra lor serie „Kids react”. Si bine fac, deoarece, de un an de zile incoace au un succes nebun, iar cei care ii vizioneaza vor din ce in ce mai multe reactii inedite la diverse filmulete virale de pe youtube.

Ce este Kids react? Un web show saptamanal unde copii cu varste intre 5 si 14 ani isi impartasesc opinia sincera si bruta despre clipuri virale, politica, vedete pop, reclame, staruri de pe youtube si multe altele. Adultii si copiii au moduri diferite de a privi umorul. Daca pe noi ne amuza un clip de pe youtube, il impartasim pe Facebook, Twitter sau messenger cu prietenii nostri si asteptam ca toata lumea sa fie de acord cu noi ca este absolut hilar. Cand vine vorba de copii, ideea lor de umor este una complet diferita. Ceea ce ne inspira noua umor, lor le poate inspira altceva. A-i vedea reactiona complet diferit fata de adulti cand vad un filmulet viral poate fi chiar distractiv.

Primul episod din Kid’s React a fost postat pe 16 octombrie 2010, iar in prezent are peste 2 milioane de vizualizari. In acest episod, copiilor li s-au aratat filmulete precum „Double rainbow”, flopul lui Obama din 2010, iepurii gemeni din pahare si Snickers Holloween.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GDEQ6wmt8x0&list=PLFCAA1C9F5755B266&index=3]

Cel mai popular episod din serie este „Kids react to Rebecca Black – Friday”.Friday a fost desemnata ca fiind una din cele mai proaste melodii lansate vreodata, asa ca reactiile acestor copii la melodia asta nu au cum sa nu fie „speciale”.  Doua din cele mai simpatice reactii au fost „Trebuie sa ascult toata melodia?” si „Mamica lui stie ca el face asta?”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DzSuJt5mDPY]

Copiii care apar in aceste episoade au fost alesi pe baza de casting, iar Lia (fata blonda in varsta de 14 ani) a mai avut aparitii si in alte clipuri de ale altor creatori de filme scurte pe youtube si are si canalul ei personal unde posteaza diverse filmulete. William este unul dintre cei mai infipti copii de la Kids react care este foarte inteligent pentru varsta sa si nu a fost episod in care sa nu apara. Se poate observa cum multi dintre acesti copii gandesc mai lucid si logic decat orice adult. Se poate spune ca Kids react este o versiune moderna a emisiunii „Copiii spun lucruri trasnite”.

Daca cineva vrea o parere si o reactie sincera, cel mai bine ar trebui sa intrebe niste copii, pentru ca raspunsurile lor v-ar putea uimi prin originalitatea si inocenta lor!