Team building Follow Me 2014

Introduceti in GPS urmatoarea destinatie: Sancraiu de Mures. Acolo a fost echipa Follow Me pentru activitatile de team building pentru anul acesta. In mod normal, drumurile lungi ne-ar obosi teribil si ne-am plange de tot felul de dureri. Din fericire, nu a fost cazul de experiente neplacute de genul acesta. De la sediul Follow Me Drumul Taberei pana la complexul Darina din judetul Mures am facut cateva ore bune, dar distractia ce ne-a asteptat acolo a meritat.

DSC02171

Am mentionat ca s-a condus si poate singurul lucru de care nu aveam nevoie in acea zi era…mai mult condus. Si cum legile lui Murphy sunt la ele acasa atunci cand vine vorba de ceea ce ne dorim, am avut parte de mai mult condus. Am avut ocazia sa conducem masini de curse la GoKart. Instructajul a fost unul cum nu se poate mai clar: „Daca nu urmati aceste reguli, veti muri”. Bine, partea amuzanta este cand ni se spune acest lucru cu accentul pe prima silaba din „muri” si cu accentul muresan de rigoare. Din fericire, nu a murit nimeni. Ne-am distrat si am simtit ca traim la maxim atunci cand prindeam viteze interzise in traficul bucurestean (sau oricare altul). Senzatiile au fost unele dementiale si unii dintre noi au prins gustul vitezei . Mai vrem! Mai vrem!

DSC02135

Abia asteptam sa incercam bucatele traditionale. Putini dintre noi stiau ca portiile sunt aproape duble in aceasta zona fata de cele cu care este obisnuit stomacul nostru. Mancarurile au fost deosebite si le ducem dorul tare. Toate complimentele bucatarilor! Nu am avut momente de foamete. Am fost bine hraniti pe toata perioada team buildingului si le multumim organizatorilor! Si mai jos aveti un platou de (cica) patru persoane:

DSC02243

In cea de-a doua zi am vizitat salina Praid. E placut sa stii ca te mai poti refugia de caldura de afara. Cu doua sau trei straturi de haine in plus, am fost pregatiti sa exploram. Bucuria cea mai mare a fost data de traseele de la Aventura Park unde ne-am incumetat sa mergem pe diverse variatiuni de sarme si sfori, combinate cu fel de fel de butuci sau lanturi pe care a trebuit sa le strabatem si sa scapam vii dupa acea experienta. Am supravietuit si sunt aici sa povestesc ca am trecut cu bine, doar ca nu ne-am incumeta sa repetam experienta in mai putin de un an.

DSC02269

Cireasa de pe tortul distractiei a fost data de vizitarea orasului medieval Sighisoara. Pentru o persoana care nu l-a mai vizitat niciodata, iti poate da impresia ca esti intr-o alta tara si intr-o alta era – probabil pentru ca erau foarte multi turisti si localnici care nu vorbeau limba romana. Nu am fost lasati sa strabatem acest oras-cetate singuri. Am avut parte de un super ghid care sa ne introduca in atmosfera medievala si de la care am avut foarte multe de invatat. Mai multe despre domnul ghid intr-o postare viitoare. Ne-a impresionat atat de tare, incat consideram ca merita propriul sau articol.

DSC02336

Am avut multe activitati in echipa in aceste trei zile, dar ne-am simtit foarte bine si abia asteptam urmatoarea distractie de genul acesta! Le multumim domnilor directori pentru ocazia de a vizita plaiurile muresene si sa avem cat mai multe team buildinguri reusite! Am zis! (Veti vedea in urmatorul articol semnificatia acestei vorbe.)

Va urma…