Permalink to Invitatie FollowMe la proiectul Shoebox

Invitatie FollowMe la proiectul Shoebox

Aseara a trecut tiptil Mos Nicolae pe la copiii cuminti, lasand daruri dulci in ghetute. Se-apropie si Craciunul cu pasi repezi si ne pregatim cu totii sa-l primim. Cu parfum de cozonaci copti in bucataria bunicii sau o cana de ciocolata fierbinte pe partie, pe langa bradul impodobit sub care asteapta, cuminti, cadourile, suntem gata sa ne bucuram alaturi de cei dragi.

pexels-photo-29543

Cand vorbim de Craciun ne ducem cu gandul la zapada, colinde, vacanta, cadouri. Pregatim liste lungi si promitem ca am fost ascultatori peste an, pentru ca Mosul bun sa fie generos la vizita sa. Pe langa placerea de a primi, Craciunul inseamna mai ales bucuria de a darui. Cu bunatate, cu sufletul deschis, cu gandul la cei la fel de fericiti ca noi sau la aceia pentru care viata nu e atat de blanda.

Anul acesta, echipa FollowMe a pregatit mai multe cutii de daruri ce vor ajunge la copiii sarmani din diverse orase ale tarii prin intermediul proiectului ShoeBox.

download

Pe langa engleza, am dori sa ii educam pe cursantii nostri mai mici sau mai mari si intru spiritul generozitatii, asa ca va invitam cu drag sa participati si dvs. la aceasta actiune.

Pe scurt, alegeti o fata sau un baiat cu varsta intre 2 si 18 ani si pregatiti pentru ea sau el cate daruri pot incapea intr-o cutie de pantofi, pe care o ambalati apoi frumos, insa fara a o sigila, adaugati si o felicitare cu un mesaj din inima si o duceti la unul din centrele de colectare pana pe 15 decembrie.

dsc04187

Gasiti mai multe detalii legate de procedura, centre de colectare,  istoricul acestui proiect si arhiva foto pe site-ul oficial http://www.shoebox.ro/

Ne-am bucura sa participam in numar cat mai mare, pentru a aduce un zambet pe fetele cat mai multor copii!

Iar intre timp, sa fim recunoscatori pentru oamenii dragi care ne sunt aproape, sanatosi si senini, precum si fericiti cu ce avem, caci oricat de grea sau nedreapta ni s-ar parea viata uneori, poate ne este, totusi, mai bine decat altora…


 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Testimoniale

  • Simion Ioana Carla S2A

    I came here because I wanted to take a Cambridge test. I liked the projects: The Halloween projects, the Christmas project and the Wild Wild West poster project… They were so fun! I worked in different pairs with the different people and I made friends here. I like FollowMe!!

  • Alexandra Valcea, J2A, FollowMe Ghencea

    Mie imi place sa fac proiecte la FollowMe. Mi-a placut foarte mult proiectul de Halloween. Eu mi-as dori sa facem proiecte in continuare. Este minunat! Cu un pic de inspiratie din carte, poti face un proiect minunat. Te simti fericit in timp ce faci proiectul.

  • Caravan Eric, S6, FollowMe Vitan Caravan Eric

    We all love FollowMe, after all why are we coming here?! Here I’ve learnt a lot of new and interesting things and the Cambridge test will help me a lot in the future.

 

Formular de contact


 

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Parteneri