I know what you’ll do this summer

Am incheiat cu succes o noua saptamana de cursuri de vara. Stati linistiti, nu ati pierdut foarte multe activitati; mai avem 11 saptamani pline de distractie si invatare care va asteapta in aceasta vara la Follow Me.

Cool-Summer-Activities-For-Kids

Impresiile copiilor au fost din cele mai placute. Unii dintre ei s-au bucurat ca au mai inteles notiuni care le-au mai dat dureri de cap in timpul anului. Altii s-au detasat de tot ce tinea de teme, teste si lucrari (dupa promisiunea facuta de Miss) si au intrat in lumea limbii engleze prin joc, proiecte, compuneri libere si povesti captivante. Asadar, am cam avea un plan creionat pentru voi vara aceasta la Follow Me. Va promitem proiecte care sa va stimuleze vizual, care va vor pune mintea la munca si care va vor ajuta sa va dezvoltati.

Ideea generala a activitatilor de pe timpul verii este de a le arata copiilor ca engleza mai are si o alta abordare – una distractiva, placuta si interactiva.

DSC053351Mai sus aveti fetele fericite ale prescolarilor nostri care au recreat vrejul de fasole pe care a urcat Jack pentru a ajunge la comoara uriasului care locuia in cer. E un mic preview de ce va asteapta daca alegeti sa va petreceti vara cu noi.

Va asteptam!