Hmmm…cursuri de vară?!

Știm că vacanța de vară este menită pentru odihnă și relaxare, dar hai să recunoaștem că uneori poate părea destul de luuungă și plictisitoare. De ce să nu profităm de acest mult timp liber și să facem și ceva util pentru educația copiilor noștri, ceva distractiv și frumos: să învățăm engleza! Poate sună enervant când copiii aud iar cuvântul „învățat” dar vara acest cuvânt se transformă defapt în „jucat”. Ne jucăm de-a engleza!

După un an întreg și solicitant la școală, copiii nu mai au aceeași capacitate de asimilare și de concentrare deoarece sunt cu gândul numai la vacanță și distracție, de aceea cursurile de vară sunt create special pentru ei, astfel încât învățatul să fie foarte ușor asimilat prin povești, cântece și multe jocuri. Învățarea este adaptată nevoilor copiilor, urmând un program interactiv și distractiv.

lovely-kids-wallpapers-1920x1200

Principalul motiv pentru care copilul ar trebui să continue studiile pe timp de vară este exersarea neîntreruptă a limbii astfel încât ea să nu fie uitată. În  cele 3 luni de vacanță este posibil ca elevii să uite o parte din lucrurile pe care le-au învățat în timpul anului. Pentru a împiedica acest lucru cea mai bună soluție este să-și extindă procesul de învățare într-un mod mult mai vioi și accesibil.

La cursurile de vară toată atmosfera este veselă și lejeră. Copiii au oportunitatea să lege noi prietenii datorită metodelor distractive folosite. Totul este diferit față de anul școlar. Nu vor mai fi manuale, teme, fișe de luru, caiete de activități și nu în ultimul rând nu vor mai fi…teste! Copiii se pot pot bucura în continuare de vacanță la cursurile de vară dezvoltându-și cunoștințele dar și creativitatea. Alături de profesori distractivi ei vor cânta, vor dansa, se vor juca inventând povești și reviste în limba engleză. Vor avea șansa să învețe lucruri noi și să-și dezvolte gândirea prin tot felul de proiecte frumoase! Pe scurt ei vor învăța jucându-se.

Atmosfera este mult mai degajată, profesorii asigură un mediu plăcut și relaxant ca tinerii elevi să vină cu plăcere și să fie dornici de a continua studiul.