Ganduri de final de an scolar…

Au trecut 8 luni de cand scriam primul articol pe blog despre prima zi de scoala si, in acelasi timp, de cand am pus pe picioare blogul scolii Follow Me. Acum ca am ajuns la finele unui an scolar, speram ca cei mici si-au gasit la intrebarile de la inceputul articolului de pe 13 Septembrie.

Ca la fiecare final de an scolar, tragem linie si vedem cate din rezolutiile propuse la inceput au fost duse la bun sfarsit si la ce mai trebuie sa mai lucram pe viitor. Toata lumea e obosita si suprasaturata dupa un an scolar in care au avut de invatat multe notiuni noi. Unii dintre copii au avut si examene Cambridge anul acesta pentru care s-au pregatit intens inca din decembrie. Primele rezultate au ajuns deja la sediul nostru si suntem foarte mandre de ceea ce au reusit sa faca cei mici care au sustinut Young Learners of English. Mentionam ca acesti copii au pana in 12 ani si pentru multi dintre ei, acesta a fost primul examen pe care l-au sustinut pana in prezent.

Copiii si profesorii nostri impartasesc impresiile lor despre acest an scolar care mai are foarte putin si se incheie.

„Pentru mine anul acesta a fost o provocare, pentru ca am avut cel mai mare de copii de pana acum, alt tip de grupe decat cel cu care am lucrat pana in prezent si am avut ocazia sa cunosc alti copii decat cei cu care am lucrat in anii anteriori. Mi-a placut sa vad ca atata timp cat exista implicare din partea copiilor si a parintilor, precum si din partea profesorului indrumator, se pot obtine rezultate foarte frumoase. Sunt mandra de copiii mei si abia astept sa vad cum vor „creste” in continuare. „

( Miss Raluca Barbu, Senior Teacher)

” Ma despart de copii cu parere de rau, deoarece a fost un an plin de surprize placute, in care am cunoscut copii cu personalitati impresionante, care mi-au demonstrat ca pot face progrese daca vor cu adevarat si daca se straduiesc. Copii au fost tot timpul veseli si m-au umplut si pe mine de energie, in felul acesta s-a produs o legatura destul de stransa intre mine si ei. Este foarte placut sentimentul acela cand intru in clasa iar ei cu voce tare zic: HELLO MISS, si se vede ca vin cu mare placere la curs.”

(Miss Corina Stroe, Elementary Teacher)

” Un an scolar e ca un final de drum – „In sfarsit am ajuns!” este ceea ce vreau sa exclam, dar, in acelasi timp, ma bucur si de calatoria de care am avut parte, alaturi de copii dornici de invatat. Anul acesta am avut foarte multi copii care au dat examene Cambridge. Am incredere in ei ca rezultatele vor fi dintre cele mai bune si, cel mai important, direct proportionale cu munca depusa. Astept cu mare interes copiii la cursurile de vara si sper sa pornim la un nou drum cu acelasi entuziasm ca si in anul care tocmai s-a incheiat. De fiecare data cand vad un rezultat bun obtinut prin munca multa de catre copiii mei, ma simt mandra ca am reusit sa le insuflu dragostea fata de limba engleza.”


(Miss Anca Petrescu, Junior Teacher)

„Imi place la Follow Me pentru ca Miss-ele sunt dragute, e bine intretinuta scoala si sunt reguli care mi se par foarte corecte. Imi place engleza pentru ca e o limba frumoasa, e usoara si accentul e amuzant. Invat engleza pentru ca e folositoare si imi plac Miss-ele pentru ca predau incet si frumos si sunt dragute.”

(Sara Cotovelea, Clasa I A)

„Imi place profesoara mea de la engleza. Imi plac prietenii de la engleza. La scoala Follow Me inveti lucruri interesante si imi plac jocurile pe care le jucam. Eu vin aici deoarece limba engleza ma va ajuta in viata.”

(Bianca Crivat, J2C)

„Am ales limba engleza pentru ca aceasta ma ajuta cam in orice tara. Si am ales sa invat aceasta limba la Follow Me deoarece in fiecare ora ne distram putin si Miss nu tipa la noi – mereu este calma. Orice profesoara de aici este foarte draguta si colegii mei sunt amuzanti. Se invata foarte bine limba engleza aici.

Fiecare ora este minunata.”

(Ana-Maria Bucur, J2A)

Pareri avem cu sutele si promitem sa le impartasim pe toate. Ii asteptam pe copii si pe perioada verii pentru cursuri distractive, interactive si super-atractive!