Engleza nu intra in vacanta!

Gandurile noastre toate se indreapta spre vacanta, mare si distractie. Asteptam cu nerabdare sa ne punem manualele scolare la naftalina si sa ne vedem de odihna. Cine stie? Poate ajungem sa vizitam si o tara straina si sa cunoastem oameni noi acolo…

Intrebarea ramane… ne putem descurca? Ce limba se vorbeste acolo? Slabe sanse sa fie romana. Asadar, va fi nevoie de engleza, fie ca ne place sau nu. Chiar daca scoala intra in vacanta, engleza nu are cum; e o limba vie, raspandita si care cere sa fie vorbita. Daca ati terminat scoala sau ati incheiat un modul la  scoala de limba engleza, asta nu inseamna ca trebuie sa uitati ce ati invatat doar ca vine vara. Incercati sa aplicati ceea ce ati invatat in acest an si intr-un loc in care romana nu ar fi o optiune.

try-not-to-have-a-good-time

Nimeni nu o sa va intrebe de timpuri verbale, diateze sau grade de comparatie. Probabil vor sa afle mai multe despre voi, despre ceea ce faceti, de unde sunteti si cu ce ocazie vizitati tara lor. Daca invatati engleza de cel putin un an, sa nu va treaca prin gand sa folositi rau-famata expresie „I don’t speak English” care va bloca orice cale de comunicare cu persoanele din acea tara. Folositi expresiile pe care le cunoasteti si aveti incredere in voi ca va puteti descurca. Interlocutorii vostri vor aprecia efortul si cu siguranta va vor da si o mana de ajutor.

o-COLLEGE-STUDENTS-TALKING-facebook

Daca totusi vreti sa va mai slefuiti abilitatile de comunicare, puteti sa optati pentru un curs de engleza pe perioada verii unde voia buna este la ea acasa. Daca sunteti copii scolari, aveti un program flexibil si puteti invata cate in luna si-n stele. Daca sunteti adult, va asteptam la cursurile noastre care se desfasoara de doua ori pe saptamana, intr-o atmosfera placuta unde voia buna se impleteste cu invatarea distractiva!

Asadar, daca timpul va permite, faceti-ne o vizita sa aflati despre ce e vorba si sa descoperim misterele limbii engleze impreuna. Engleza ramane pe pozitii si nu-si ia vacanta nici in vara care se apropie cu pasi repezi.