5 aplicatii care te ajuta sa studiezi

Cat timp petreci pe aplicatiile de pe telefon? Destul de mult, nu-i asa? Ce-ar fi daca ai petrece acest timp pe telefon cu folos fara sa te simti vinovat mai apoi ca ai pierdut mult timp si inca nu ai reusit sa parcurgi toata materia pentru un test sau nu ai apucat sa termini proiectul acela foarte important pntru nota finala? Astazi iti prezentam cateva aplicatii pe smartphone prin care sa iti fructifici timpul petrecut pe el 😀

social-media-mobile-apps-ss-1920

POCKET

Este o aplicatie care te ajuta sa iti salvezi intr-un buzunar virtual toate articolele, site-urile si tot ceea ce gasesti interesant pe internet in asa fel incat sa nu le pierzi si sa le poti citi in momentele in care ai timp pentru ele. Asa ca daca ti-ai alocat timp sa studiezi salveaza-ti articolele preferate pentru mai tarziu.

SELFCONTROL

Aceasta aplicatie te ajuta sa nu mai pierzi timpul pe internet, blocand accesul la anumite site-uri.

ADVANCED ENGLISH AND THESAURUS

Nu puteam sa nu includem si o aplicatie care sa te ajute cu imbogatirea vocabularului asa ca ti-o recomandam pe aceasta. Aplicatia contine o varietate foarte larga de cuvinte in limba Engleza. Aici poti gasi traduceri, sinonime, antonime dar si expresii.

DUOLINGO

Este o aplicatie gratuita si una dintre cele mai populare aplicatii in ceea ce priveste invatarea unei limbi straine. Aplicatia este asemanatoare unui joc, adica pe masura ce te joci primesti puncte pe care le poti folosi in magazinul virtual Duolingo. Pe langa asta poti castiga diverse badge-uri si iti poti monitoriza progresul.

QUIZLET

Daca ai memorie fotografica  aceasta aplicatie este perfecta pentru tine deoarece iti pune la dispozitie posibilitatea de a crea propriile flashcarduri sau poti  alege din cele deja create in platforma. Nu-i asa ca e super?

GOOGLE KEEP
Iti recomandam aceasta aplicatie pentru ca o treaba bine facuta intotdeauna incepe cu o lista prestabilita de activitati pe care trebuie sa le finalizezi intr-o anumita perioada de timp. Asadar aceasta aplicatie te ajuta sa ai intotdeauna la indemana lista cu lucrurile pe care le ai de facut asa poti lucra ordonat si eficient.

Acum ca ai aflat despre aceste aplicatii salveaza-ti blog-ul FOLLOW ME in contul tau POCKET si reviziteaza-l cand ramai in pana de idei 😀