Cursuri Engleză Copii Preșcolari 2023-2024

10% REDUCERE pentru a doua jumătate a anului școlar

Vrei ca micuțul tău să fie pregătit pentru următoarea vacanță în afara țării? Sau pur și simplu consideri că a venit timpul să înceapă să învețe prima lui limbă străină? Suntem aici să te susținem în acest proces, să introducem limba engleză prin joacă și zâmbet în viața copilului tău, ca să punem bazele unui proces de învățare plăcut și de durată. Te așteptăm să programezi un test de plasament gratuit dacă a mai studiat engleza și să participi la o ședință de asistență la una dintre grupele noastre de copii formate în septembrie, de nivel și categorie de vârstă potrivite pentru el. Apoi poți efectua înscrierea și vei beneficia de 10% reducere din prețul cursului pentru plata integrală SAU de posibilitatea de a plăti în rate. Pentru mai multe detalii, descarcă oferta pdf.

Ofertă Preșcolari – a doua jumătate a anului școlar 2023-2024

Încă de la What’s your name, pornim pe calea învăţării prin comunicare şi interacţiune. Multe jocuri în perechi şi echipe şi multe materiale vizuale – astfel cei mici reuşesc să îşi exprime în scurt timp dorinţele în engleză!

Ofertă de vară preșcolari și clasa pregătitoare

Ofertă de cursuri de comunicare

Școala de engleză FollowMe împlinește 25 de ani în București! 

25 de ani în care am dezlegat potențialul de comunicare a 20 000 de cursanți, am aplaudat mii de examene Cambridge promovate cu succes, am purtat milioane de conversații frumoase, în sute de grupe. 25 de ani de experiență, în care am hrănit mici minți curioase cu informații, încurajări, vorbe frumoase, jocuri de neuitat. Acești 25 de ani de exeperiență îi punem în slujba elevilor de astăzi. Iată ce îți putem oferi:

  • 34 de ședințe (17 săptămâni de curs de engleză copii, în perioada februarie – iunie 2024), la unul dintre sediile noastre din Drumul Taberei, Titan, Vitan sau Ghencea
  • 10% reducere la înscriere pentru plata integrală a pahetului, SAU:
  • posibilitate de plată în rate
  • 2 ședințe pe săptămână a câte 1h (50 de minute de curs și 10 minute pauză)
  • Interval orar: 17 – 18

Cum lucrăm? În stadiul acesta, copiii invață engleza cel mai bine folosindu-se de memoria vizuală, de aceea folosim cărți de povești, flashcards, marionete, jucării, materiale video – mici clipuri animate, exerciții cu cerințe de îndeplinit. Atât manualele utilizate la nivelul lor, cât și fișele de lucru suplimentare pe care le primesc la curs conțin povești în imagini și jocuri de dezvoltare a logicii si creativității – labirinturi, unirea punctelor, identificarea diferențelor, identificarea elementului care nu se potrivește, etc.

Preșcolarii pun în scena scurte povești cu ajutorul cadrului didactic, învață cântece, jocuri legate de acestea, sau construiesc dialoguri pe diverse teme. Ei nu vor învăța doar cuvinte izolate, ci expresii, structuri, propoziții. Metoda utilizată este aceea de a recompensa reușita, fără a sancționa eșecul.

În cazul în care copilul tău a mai studiat limba engleză și vrei să îl programezi la un TEST DE PLASAMENT pentru a determina nivelul său, contactează-ne!

 

Cum îți poți ajuta copilul să învețe engleza

 

Verifică dacă înțelege cuvintele și structurile învățate la FollowMe sau la grădiniță – nu îi cere să traducă, ci să arate obiectele sau să execute comenzile.

Pune-i întrebări în engleză și exersează cu el răspunsurile posibile (afirmativ sau negativ).

Dacă nu înțelege, repetă enunțul, sau simplifică-l – e important ca el să reacționeze corespunzător, chiar și prin gesturi, dacă nu se poate exprima încă foarte bine.

Cere mai multe informații!    Te rog să dovedești că ești om selectând avion.