Școala de engleză FollowMe – de peste 25 de ani în București!
Încă din 1998, am dezlegat potențialul de comunicare a 21 000 de cursanți, am aplaudat mii de examene Cambridge promovate cu succes, am purtat milioane de conversații frumoase, în sute de grupe. Anii de experiență, în care am hrănit mici minți curioase cu informații, încurajări, vorbe frumoase, jocuri de neuitat, îi punem în slujba elevilor de astăzi. Iată ce îți putem oferi:
- 68 de ședințe (34 săptămâni de curs de engleză copii, în perioada septembrie 2024 – iunie 2025), la unul dintre sediile noastre din Drumul Taberei, Titan, Vitan sau Ghencea
- posibilitate de plată în rate
- 2 ședințe pe săptămână a câte 1h (50 de minute de curs și 10 minute pauză)
- Interval orar: 17 – 18
Cum lucrăm? În stadiul acesta, copiii invață engleza cel mai bine folosindu-se de memoria vizuală, de aceea folosim cărți de povești, flashcards, marionete, jucării, materiale video – mici clipuri animate, exerciții cu cerințe de îndeplinit. Atât manualele utilizate la nivelul lor, cât și fișele de lucru suplimentare pe care le primesc la curs conțin povești în imagini și jocuri de dezvoltare a logicii si creativității – labirinturi, unirea punctelor, identificarea diferențelor, identificarea elementului care nu se potrivește, etc.
Preșcolarii pun în scenă scurte povești cu ajutorul cadrului didactic, învață cântece, jocuri legate de acestea, sau construiesc dialoguri pe diverse teme. Ei nu vor învăța doar cuvinte izolate, ci expresii, structuri, propoziții. Metoda utilizată este aceea de a recompensa reușita, fără a sancționa eșecul.
În cazul în care copilul tău a mai studiat limba engleză și vrei să îl programezi la un TEST DE PLASAMENT pentru a determina nivelul său, contactează-ne!
Cum îți poți ajuta copilul să învețe engleza
Verifică dacă înțelege cuvintele și structurile învățate la FollowMe sau la grădiniță – nu îi cere să traducă, ci să arate obiectele sau să execute comenzile.
Pune-i întrebări în engleză și exersează cu el răspunsurile posibile (afirmativ sau negativ).
Dacă nu înțelege, repetă enunțul, sau simplifică-l – e important ca el să reacționeze corespunzător, chiar și prin gesturi, dacă nu se poate exprima încă foarte bine.