Engleza Copii Prescolari

Prescolari


Structura de an scolar 2016-2017
afla mai multe

Curs pentru anul scolar 2016-2017

Inca iti mai poti inscrie copilul la un curs de engleza, in limita locurilor disponibile la grupele deja existente! Insoteste-l la sediul nostru pentru un test de plasament si vom cauta cea mai buna solutie pentru el!

  • 32 de sedinte (16 saptamani de curs de engleza copii), reprezentand a doua jumatate a anului scolar
  • 2 sedinte pe saptamana a cate 1h (50 minute de curs si 10 minute pauza)
  • Interval orar: in cursul dupa-amiezii

Pentru mai multe detalii, descarca oferta pdf din dreapta paginii.

Cum lucram? In stadiul acesta, copiii invata engleza cel mai bine folosindu-se de memoria vizuala, de aceea folosim carti de povesti, flashcards, marionete, jucarii, materiale video -mici clipuri animate, exercitii cu cerinte de indeplinit. Atat manualele utilizate la nivelul lor, cat si fisele de lucru suplimentare pe care le primesc la curs contin povesti in imagini si jocuri de dezvoltare a logicii si creativitatii – labirinturi, unirea punctelor, identificarea diferentelor, identificarea elementului care nu se potriveste, etc.

Prescolarii pun in scena scurte povesti cu ajutorul cadrului didactic, invata cantece, jocuri legate de acestea, sau construiesc dialoguri pe diverse teme. Ei nu vor invata doar cuvinte izolate, ci expresii, structuri, propozitii. Metoda utilizata este aceea de a recompensa reusita, fara a sanctiona esecul.

In cazul in care copilul tau a mai studiat limba engleza si vrei sa il programezi la un TEST DE PLASAMENT pentru a determina nivelul sau, contacteaza-ne!

Cum iti poti ajuta copilul sa invete engleza

Verifica daca intelege cuvintele si structurile invatate la FollowMe sau la gradinita – nu ii cere sa traduca, ci sa arate obiectele sau sa execute comenzile.

Pune-i intrebari in engleza si exerseaza cu el raspunsurile posibile (afirmativ sau negativ).

Daca nu intelege, repeta enuntul, sau simplifica-l – e important ca el sa reactioneze corespunzator, chiar si prin gesturi, daca nu se poate exprima inca foarte bine.

Cere mai multe informatii!


Galerie media

Oferta an scolar 2016-2017

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta pentru Prescolari.

Oferta de vara Prescolari

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Contact Us

Formular de contact


Newsletter

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

  • Lorena Toader, J2B Drumul Taberei

    Miss Alina este una dintre cele trei miss pe care le-am avut. Ea este cea mai haioasa dintre cele trei. Miss Alina este draguta, haioasa si buna. Acum sa va povestesc despre colegii mei minunati de la Follow Me. Prima este A. o fata timida, M. si E. sunt fotbalistii clasei, S. un baiat hazliu, C. veselul si glumetul, T. un baiat destept si vesel si ultima Super C. zambitoarea si haioasa noastra colega.

  • Dumitrica Andrada, J1C, Vitan

    Mie imi place de Miss Andreea pentru ca e draguta, amabila si ne explica de 100 de ori daca e nevoie.

Blogul FOLLOWME


Permalink to „Ne agatam de basmele noastre pana cand…

„Ne agatam de basmele noastre pana cand…

…nu ne mai permitem sa credem in ele.”, dar lumea in care va intra Jacob ii va demonstra contrariul. Pentru astazi v-am pregatit recenzia primului volum din seria Miss Peregrine de Ransom Riggs, ce se… citeste mai mult »