Despre noi

Prescolari

Istoria Scolilor de Limbi Straine FOLLOW ME a inceput in 1998, in Titan – ne-am dorit sa cream un loc unde copiii sa perceapa limbile straine ca pe ceva palpitant, viu, distractiv. Am vrut sa interactioneze, sa se joace si nu sa studieze in stilul rigid al scolii traditionale – receptionare-redare de informatii.
De atunci, am acumulat experienta si am crescut alaturi de cursantii nostri – copii si adulti, atat in Titan cat si in Drumul Taberei. Acum, am deschis cea de-a treia scoala de engleza Bucuresti, in Vitan. Am selectat si folosim cele mai bune manuale si materiale didactice publicate de edituri de prestigiu – Oxford, Cambridge, Longman, Heinle ELT. Aplicam cele mai noi metode de invatare a limbilor straine, combinate cu cate putin din tot ce merita pastrat din metoda traditionala si mai ales, suntem mereu in cautarea unor noi idei si resurse care sa vina in intampinarea nevoilor celor ce studiaza.

Scolile de Limbi Straine de engleza Bucuresti FOLLOW ME ofera celor ce urmeaza un curs suport complet – se studiaza dupa un set format din manual, caiet de activitati si CD audio, completat de fise suplimentare personalizate, cantece, povesti si inregistrari audio, materiale video, carti, flashcards, jucarii.

Cere mai multe informatii!


 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

 

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

  • Letitia Banu, J1B Drumul Taberei

    De cand am venit la Follow Me totul s-a schimbat. Inainte sa vin nu stiam deloc engleza, dar acum am invatat foarte multe. Sunt atat de multe lucruri pe care le-am invatat, incat nu am loc sa scriu! Imi place foarte mult la Follow Me. De abia astept anul care va urma.

  • Mihai Radu, J2E, Titan

    Follow Me poate fi descris prin patru cuvinte: distractie, haiosenie si multa engleza. Profesoarele te primesc cu zambet si fericire. I love Follow Me! It’s very cool!

Blogul FOLLOWME


Permalink to „Ne agatam de basmele noastre pana cand…

„Ne agatam de basmele noastre pana cand…

…nu ne mai permitem sa credem in ele.”, dar lumea in care va intra Jacob ii va demonstra contrariul. Pentru astazi v-am pregatit recenzia primului volum din seria Miss Peregrine de Ransom Riggs, ce se… citeste mai mult »