Examene 7-12 ani (YLE)

followme-examene-cambridge-yle

Aceste teste sunt structurate pe 3 niveluri de cunostinte: Starters, Movers, Flyers.

Fiecare test contine o proba de Listening, una de Reading si Writing si o proba orala, in care copiii vor fi examinati de un profesor agreat de Cambridge ESOL.

Testele pentru copii intre 7 si 12 ani ofera celor mici o motivatie concreta pentru a studia pe parcursul anului, pe care ei adesea nu o pot gasi atat de usor (studiaza pentru ca stiu ca „e bine pentru ei”, pentru ca le place engleza, pentru ca ii trimit parintii, insa fara un tel concret. La aceasta varsta, afirmatiile tip „Iti va folosi in cariera, te vei angaja mai usor astfel” au un impact foarte mic).

De asemenea, faptul ca sunt examinati de o institutie neutra cu prestigiu international, ca lucrarile le sunt corectate in Anglia si apoi retrimise in Romania, faptul ca sustin proba de conversatie cu un profesor total necunoscut, ce le vorbeste numai in engleza le da incredere in fortele proprii. Vor sti ca engleza nu este doar un subiect „de laborator” si ca se pot descurca singuri oriunde, nu doar in sala de clasa.

Cere mai multe informatii!


 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Contact Us

Formular de contact


Newsletter

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

 • Lorena Toader, J2B Drumul Taberei

  Miss Alina este una dintre cele trei miss pe care le-am avut. Ea este cea mai haioasa dintre cele trei. Miss Alina este draguta, haioasa si buna. Acum sa va povestesc despre colegii mei minunati de la Follow Me. Prima este A. o fata timida, M. si E. sunt fotbalistii clasei, S. un baiat hazliu, C. veselul si glumetul, T. un baiat destept si vesel si ultima Super C. zambitoarea si haioasa noastra colega.

 • Dumitrica Andrada, J1C, Vitan

  Mie imi place de Miss Andreea pentru ca e draguta, amabila si ne explica de 100 de ori daca e nevoie.

 • Matei Sebastian, J3, Vitan

  Mi-a placut de:
  – Alex, cel glumet si prietenos
  – Tabla, ca a fost amabila si ne-a lasat sa scriem pe ea
  – Si Miss, ca ne-a suportat (nu pe noi, pe fete). Ca ne-a zis sa tacem (nu noua baietilor, fetelor). Ca ne-a felicitat (pe noi, nu pe fete).

 • Cone Edi, J1A, Vitan

  R. is cool and boss. Miss este o doamna draguta si cand nu facem ceva bine, ne incurajeaza. As vrea sa fiu in fiecare an cu ea. A. ne cam enerveaza, dar cand te imprietenesti cu ea, iti va fi buna prietena.

 • Zamfir Daria, J2B, Vitan

  O sa vin pana cand o sa fiu mare!

 • Bantoiu Teodora, J1D Drumul Taberei

  Mie mi-a placut ca ne-am jucat cu doamna, am ras dar in acelasi timp am invatat. Mie si celorlalti ne-a placut la Follow Me. Si mi-a placut sa invat alaturi de indragita noastra doamna minunata si amuzanta.

 • Stefan Tatiana, S5B, Titan

  I think that English is necessary for the people who want to develop their minds and people that want to know how to communicate with the other English speakers. It is the most important and spoken language in the world. The main reason why I want to speak fluent English is that I want to move abroad and study at an American University.

 • Stefan Paun, J2D Drumul Taberei

  Mie mi-a placut pentru ca Miss are rabdare cu mine cand vede ca nu stiu. De cand ma duc la engleza stiu mai bine. Aici am ras, am dansat, am vorbit cu colegii si m-as mai duce la engleza aici. Am colegi care nu sunt rai, sunt amuzanti.

 • Lepus Vlad, J4, Vitan

  This year, I liked the „Make the text” game. This game is very simple: you have to say a sentence, and the next person must say a sentence, starting with the last word of the sentence before. But the best activity that we did was a pair activity. It asked us to write 5 sentences and 3 options and we needed to choose one. It was very funny and we laughed a lot.

 • Manea Karla, S5B, Titan

  I think that learning English is essential because nowadays, it is the universal language. It is the language of justice, of information, of education, of Science. English is the language of life. We shouldn’t call English a foreign language, but the language of the dreams we fulfill.

 • Eusebio Stefanescu (J1B, Drumul Taberei)

  Despre Follow Me: Mi-a placut foarte mult la Follow Me, chiar mult mai mult decat la scoala. Mi-a placut tare mult de felul in care (miss) ne-a invatat limba engleza, adica in joaca. Nu ne forta sa facem ceva sau sa tipe la noi. Dupa parerea mea, Follow Me este cea mai buna scoala de engleza din lume! Cu drag, Eusebio

Blogul FOLLOWME


Permalink to Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Un lucru e de netagaduit: Dobrogea este minunata la inceput de iunie. Campuri insorite imbracate in straie bogate de maci rosii si tufe de sulfina indigo si violet (planta identificata de miss Ana!) au colorat… citeste mai mult »