Examene Cambridge

followme-examene-cambridge2

Peste 400 de cursanti FollowMe s-au pregatit in anul scolar 2015-2016 urmand cursuri Cambridge si au sustinut unul dintre examenele pentru copii (Starters, Movers, Flyers) sau pentru adolescenti si adulti (KET, PET, FCE, CAE) in primavara 2016. Rezultatele excelente din anii trecuti au convins aproape jumatate din cursantii nostri sa se inscrie la un examen!

De ce recomandam testarea cunostintelor copiilor prin examene si cursuri Cambridge?

FollowMe monitorizeaza la cursuri Cambridge progresul cursantilor sai, fie ei adulti, fie copii, prin teste periodice (la fiecare 8 sedinte). In aceste conditii, ce beneficii aduc examenele Cambridge?

 • Asigura verificarea cunostintelor de catre o institutie neutra, la standarde internationale (documentele de la probele scrise sunt trimise in Anglia pentru a fi verificate)
 • Este testata capacitatea de a conversa cu o persoana straina (diferita de profesorii de la scoala sau de la Follow Me, cu care copiii sunt familiarizati)
 • Copiii capata incredere in ei vazand ca pot promova examene complexe, care testeaza toate aptitudinile necesare intr-o limba straina
 • Experienta examenelor le foloseste copiilor mai tarziu – ei invata cum sa isi managerieze stresul si cum sa abordeze diferitele probe.
 • Copiii mai mari (peste 12 ani) pot echivala proba de engleza de la examenul de Bacalaureat cu un examen Cambridge, in conditiile in care primesc un certificat de limba B1 (pe care il pot obtine incepand cu examenul PET, promovat cu un scor foarte bun).

Examene 7-12 ani (YLE) si Examene gimnaziu si liceu

Testimoniale:

„FollowMe helped me to get a better understanding of English. It was an amazing experience and I really appreciate that you taught me these useful things. I was very happy that I could pass the exam (First Certificate in English) and I couldn’t have made it if you hadn’t prepared me. Thank you for your help!”

Alexandru Popa, S5

„Because of FollowMe, I passed the FCE exam. Before I came here, I didn’t know English, but after seven years of coming here, I almost have perfect English.

I started from J1, the smallest grade, but in several years of being well prepared, I passed the FCE exam at the age of 14. The average age for the FCE exam is 16-18, but thanks to FollowMe, I was able to take it earlier and pass it with success!”

Iulia Bratulescu, FollowMe Drumul Taberei
Cere mai multe informatii!


 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Contact Us

Formular de contact


Newsletter

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

 • Lorena Toader, J2B Drumul Taberei

  Miss Alina este una dintre cele trei miss pe care le-am avut. Ea este cea mai haioasa dintre cele trei. Miss Alina este draguta, haioasa si buna. Acum sa va povestesc despre colegii mei minunati de la Follow Me. Prima este A. o fata timida, M. si E. sunt fotbalistii clasei, S. un baiat hazliu, C. veselul si glumetul, T. un baiat destept si vesel si ultima Super C. zambitoarea si haioasa noastra colega.

 • Dumitrica Andrada, J1C, Vitan

  Mie imi place de Miss Andreea pentru ca e draguta, amabila si ne explica de 100 de ori daca e nevoie.

 • Matei Sebastian, J3, Vitan

  Mi-a placut de:
  – Alex, cel glumet si prietenos
  – Tabla, ca a fost amabila si ne-a lasat sa scriem pe ea
  – Si Miss, ca ne-a suportat (nu pe noi, pe fete). Ca ne-a zis sa tacem (nu noua baietilor, fetelor). Ca ne-a felicitat (pe noi, nu pe fete).

Blogul FOLLOWME


Permalink to Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Un lucru e de netagaduit: Dobrogea este minunata la inceput de iunie. Campuri insorite imbracate in straie bogate de maci rosii si tufe de sulfina indigo si violet (planta identificata de miss Ana!) au colorat… citeste mai mult »