Engleza Copii Juniori: clasele II-IV

Prescolari

Structura de an scolar 2016-2017
afla mai multe

Curs pentru anul scolar 2017-2018

Au inceput inscrierile pentru anul scolar urmator! Insoteste-l pe cel mic la sediul nostru pentru un test de plasament care va ajuta la o corecta incadrare in grupa si pentru mai multe detalii didactice!

  • 64 de sedinte (32 saptamani de curs de engleza copii)
  • 2 sedinte pe saptamana a cate 1 1/2h (75 minute de curs si 15 minute pauza)
  • Interval orar: in cursul dupa-amiezii, intre orele 13:00 si 19:30
  • 10% reducere din pretul cursului, conform ofertei

Pentru mai multe detalii, descarca oferta pdf din dreapta paginii.

Cum lucram: Copiii invata sa vorbeasca, sa scrie si sa citeasca urmand o programa si o planificare conceputa pentru varsta si nivelul lor. Cursurile de engleza copii se bazeaza in mare masura pe elemente audio, video si pe jocuri didactice. Profesorii FollowMe aleg sa stimuleze competivitatea prin activitati si concursuri pe perechi sau in echipe, pentru ca cei mici sa invete sa isi distribuie sarcinile, sa se ajute si sa fie solidari.

Pentru a exploata cat mai mult memoria vizuala, utilizam carti de povesti bogat ilustrate, flashcards, marionete, jocuri si jucarii, mici clipuri animate si alte materiale video.

TESTE:

Progresul elevilor este monitorizat atent – la fiecare opt sedinte, copiii sunt testati printr-o proba scrisa, pentru a adapta cat mai bine ritmul predarii si metodele abordate fiecarui cursant in parte. De asemenea, la sfarsitul anului scolar ei vor sustine un TEST FINAL oral si scris din toata materia, in urma caruia li se va elibera un atestat de limba.

In cazul in care copilul tau a mai studiat limba engleza si vrei sa il programezi la un TEST DE PLASAMENT pentru a determina nivelul sau, contacteaza-ne!

Putem asigura evaluarea si pregatirea copiilor pentru unul dintre examenele Cambridge potrivite varstei si nivelului, cat si inscrierea sa la examen.

Cum iti poti ajuta copilul sa invete engleza

Verifica daca isi face temele sau daca stie despre ce s-a discutat la ultima sedinta la FollowMe, cat si la scoala. Cumpara-i carti scrise in limba engleza (adaptate nivelului, nu foarte grele si nu foarte lungi, ideal sa contina si poze si un glosar de cuvinte explicate in engleza si nu traduse).

Daca ii plac desenele animate, incearca sa ii furnizezi serialele favorite nedublate – provoaca-l de asemenea sa priveasca filme nedublate sau subtitrate in engleza. Daca este foarte pasionat de calculator si de internet, stimuleaza-l sa corespondeze cu un copil dintr-o tara diferita si sa afle cat mai multe despre cultura si stilul sau de viata.

Cere mai multe informatii!


Galerie media

Ofertă vară Junori și Seniori Începători

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

Ofertă vară Junori și Seniori Avansați

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

Oferta an scolar 2017-2018

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

  

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Contact Us

Formular de contact


Newsletter

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

  • Lorena Toader, J2B Drumul Taberei

    Miss Alina este una dintre cele trei miss pe care le-am avut. Ea este cea mai haioasa dintre cele trei. Miss Alina este draguta, haioasa si buna. Acum sa va povestesc despre colegii mei minunati de la Follow Me. Prima este A. o fata timida, M. si E. sunt fotbalistii clasei, S. un baiat hazliu, C. veselul si glumetul, T. un baiat destept si vesel si ultima Super C. zambitoarea si haioasa noastra colega.

  • Dumitrica Andrada, J1C, Vitan

    Mie imi place de Miss Andreea pentru ca e draguta, amabila si ne explica de 100 de ori daca e nevoie.

Blogul FOLLOWME


Permalink to Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Un lucru e de netagaduit: Dobrogea este minunata la inceput de iunie. Campuri insorite imbracate in straie bogate de maci rosii si tufe de sulfina indigo si violet (planta identificata de miss Ana!) au colorat… citeste mai mult »