Engleza Copii Seniori: clasele V-VIII

Prescolari


Structura de an scolar 2016-2017
afla mai multe

Curs pentru anul scolar 2016-2017

Inca iti mai poti inscrie copilul la un curs de engleza, in limita locurilor disponibile la grupele deja existente! Insoteste-l la sediul nostru pentru un test de plasament si vom cauta cea mai buna solutie pentru el!

  • 32 de sedinte (16 saptamani de curs de engleza copii), reprezentand a doua jumatate a anului scolar
  • 2 sedinte pe saptamana a cate 2h de cursuri engleza copii (100 minute de curs si 20 minute pauza)
  • Interval orar: 8 – 10 (sediile Drumul Taberei, Ghencea) sau 8:30 – 10:30 (sediile Titan-Vitan) in cazul copiilor care studiaza dupa-amiaza la scoala, in cursul dupa-amiezii (intre 14 si 20) in cazul copiilor care studiaza dimineata la scoala.

 

Pentru mai multe detalii, descarca oferta pdf din dreapta paginii.

Cum lucram? Varsta mai mare a copiilor ne permite sa ii invatam nu doar limba engleza, ci sa le si dezvoltam anumite competente, testate in cadrul tuturor examenelor internationale de limba: abilitatile de citire (rapida, cautand anumite informatii in timp record), de scriere (structurarea unei compuneri), de ascultare (capacitatea de a asculta si de a nota informatiile simultan) si de prezentare orala a anumitor subiecte sau teme, fara ca intreruperea cu intrebari sa curme firul povestirii.

Pentru a exploata cat mai mult memoria vizuala, utilizam carti de fictiune bogat ilustrate, jocuri si materiale video – clipuri, scurte filmulete educative pe teme de cultura generala subtitrate in engleza sau scurte filmulete insotite de intrebari si fise de lucru.

Putem asigura evaluarea si pregatirea copiilor pentru unul dintre examenele Cambridge potrivite varstei si nivelului, cat si inscrierea sa la examen.

TESTE

Progresul elevilor este monitorizat atent – la fiecare opt sedinte, copiii sunt testati printr-o proba scrisa, pentru a adapta cat mai bine ritmul predarii si metodele abordate fiecarui cursant in parte. De asemenea, la sfarsitul anului scolar ei vor sustine un TEST FINAL oral si scris din toata materia, in urma caruia li se va elibera un atestat de limba engleza copii.

In cazul in care copilul tau a mai studiat limba engleza si vrei sa il programezi la un TEST DE PLASAMENT pentru a determina nivelul sau, contacteaza-ne!

Cum iti poti ajuta copilul sa invete engleza

Verifica daca isi face temele sau daca stie despre ce s-a discutat la ultimul curs la FollowMe, cat si la scoala. Cumpara-i carti scrise in limba engleza (adaptate nivelului, nu foarte grele si nu foarte lungi, ideal sa contina si poze si un glosar de cuvinte explicate in engleza si nu traduse).

Daca ii plac desenele animate, incearca sa ii furnizezi serialele favorite nedublate – provoaca-l de asemenea sa priveasca filme nedublate sau subtitrate in engleza. Daca este foarte pasionat de calculator si de internet, stimuleaza-l sa corespondeze cu un copil dintr-o tara diferita si sa afle cat mai multe despre cultura si stilul sau de viata.

Cere mai multe informatii!


Galerie media

Oferta an scolar 2016-2017

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta pentru Seniori.

Ofertă vară Junori și Seniori Începători

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

Ofertă vară Junori și Seniori Avansați

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Contact Us

Formular de contact


  

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

  • Lorena Toader, J2B Drumul Taberei

    Miss Alina este una dintre cele trei miss pe care le-am avut. Ea este cea mai haioasa dintre cele trei. Miss Alina este draguta, haioasa si buna. Acum sa va povestesc despre colegii mei minunati de la Follow Me. Prima este A. o fata timida, M. si E. sunt fotbalistii clasei, S. un baiat hazliu, C. veselul si glumetul, T. un baiat destept si vesel si ultima Super C. zambitoarea si haioasa noastra colega.

  • Dumitrica Andrada, J1C, Vitan

    Mie imi place de Miss Andreea pentru ca e draguta, amabila si ne explica de 100 de ori daca e nevoie.

Blogul FOLLOWME


Permalink to „Ne agatam de basmele noastre pana cand…

„Ne agatam de basmele noastre pana cand…

…nu ne mai permitem sa credem in ele.”, dar lumea in care va intra Jacob ii va demonstra contrariul. Pentru astazi v-am pregatit recenzia primului volum din seria Miss Peregrine de Ransom Riggs, ce se… citeste mai mult »