Engleza Copii Seniori: clasele V-VIII

Seniori


Structura de an scolar 2017-2018
afla mai multe

Curs pentru anul scolar 2017-2018

Insoteste-l pe cel mic la sediul nostru pentru un test de plasament care va ajuta la o corecta incadrare in grupa si pentru mai multe detalii didactice!

  • 64 de sedinte (32 saptamani de curs de engleza copii)
  • 2 sedinte pe saptamana a cate 2h de cursuri engleza copii (100 minute de curs si 20 minute pauza)
  • Interval orar: 8 – 10 (sediile Drumul Taberei, Ghencea) sau 8:30 – 10:30 (sediile Titan-Vitan) in cazul copiilor care studiaza dupa-amiaza la scoala SAU in cursul dupa-amiezii (intre 14 si 20) in cazul copiilor care studiaza dimineata la scoala.

Pentru mai multe detalii, descarca oferta pdf din dreapta paginii.

Cum lucram? Varsta mai mare a copiilor ne permite sa ii invatam nu doar limba engleza, ci sa le si dezvoltam anumite competente, testate in cadrul tuturor examenelor internationale de limba: abilitatile de citire (rapida, cautand anumite informatii in timp record), de scriere (structurarea unei compuneri), de ascultare (capacitatea de a asculta si de a nota informatiile simultan) si de prezentare orala a anumitor subiecte sau teme, fara ca intreruperea cu intrebari sa curme firul povestirii.

Pentru a exploata cat mai mult memoria vizuala, utilizam carti de fictiune bogat ilustrate, jocuri si materiale video – clipuri, scurte filmulete educative pe teme de cultura generala subtitrate in engleza sau scurte filmulete insotite de intrebari si fise de lucru.

Putem asigura evaluarea si pregatirea copiilor pentru unul dintre examenele Cambridge potrivite varstei si nivelului, cat si inscrierea sa la examen.

TESTE

Progresul elevilor este monitorizat atent – la fiecare opt sedinte, copiii sunt testati printr-o proba scrisa, pentru a adapta cat mai bine ritmul predarii si metodele abordate fiecarui cursant in parte. De asemenea, la sfarsitul anului scolar ei vor sustine un TEST FINAL oral si scris din toata materia, in urma caruia li se va elibera un atestat de limba engleza copii.

In cazul in care copilul tau a mai studiat limba engleza si vrei sa il programezi la un TEST DE PLASAMENT pentru a determina nivelul sau, contacteaza-ne!

Cum iti poti ajuta copilul sa invete engleza

Verifica daca isi face temele sau daca stie despre ce s-a discutat la ultimul curs la FollowMe, cat si la scoala. Cumpara-i carti scrise in limba engleza (adaptate nivelului, nu foarte grele si nu foarte lungi, ideal sa contina si poze si un glosar de cuvinte explicate in engleza si nu traduse).

Daca ii plac desenele animate, incearca sa ii furnizezi serialele favorite nedublate – provoaca-l de asemenea sa priveasca filme nedublate sau subtitrate in engleza. Daca este foarte pasionat de calculator si de internet, stimuleaza-l sa corespondeze cu un copil dintr-o tara diferita si sa afle cat mai multe despre cultura si stilul sau de viata.

Cere mai multe informatii!


Galerie media

Oferta an scolar 2017-2018

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta pentru Seniori.

Ofertă vară Junori și Seniori Începători

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

Ofertă vară Junori și Seniori Avansați

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Contact Us

Formular de contact


  

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

  • Simion Ioana Carla S2A

    I came here because I wanted to take a Cambridge test. I liked the projects: The Halloween projects, the Christmas project and the Wild Wild West poster project… They were so fun! I worked in different pairs with the different people and I made friends here. I like FollowMe!!

  • Alexandra Valcea, J2A, FollowMe Ghencea

    Mie imi place sa fac proiecte la FollowMe. Mi-a placut foarte mult proiectul de Halloween. Eu mi-as dori sa facem proiecte in continuare. Este minunat! Cu un pic de inspiratie din carte, poti face un proiect minunat. Te simti fericit in timp ce faci proiectul.

Blogul FOLLOWME


Permalink to What we like and what we don’t like :)

What we like and what we don’t like :)

Lectiile legate de mancare au avut intotdeauna un real succes atat printre copii, cat si printre adulti! Spiridusii clasei I isi exprima preferintele culinare, urcand pe English Chair. De acum incolo, parinti, copiii va vor… citeste mai mult »