Engleza Copii Clasa I

clasa I


Structura de an scolar 2016-2017
afla mai multe

Curs pentru anul scolar 2017-2018

Au inceput inscrierile pentru anul scolar urmator! Insoteste-l pe cel mic la sediul nostru pentru un test de plasament care va ajuta la o corecta incadrare in grupa si pentru mai multe detalii didactice!

  • 64 de sedinte (32 saptamani de curs de engleza copii)
  • 2 sedinte pe saptamana a cate 1 1/2h (75 minute de curs si 15 minute pauza)
  • Interval orar: in cursul dupa-amiezii, intre orele 13:00 si 19:30
  • 10% reducere din pretul cursului, conform ofertei

Pentru mai multe detalii, descarca oferta pdf din dreapta paginii.

Cum lucram? Clasa I este magica pentru ca deschide multe porti: incepem sa citim, sa scriem, invatam lucruri noi despre cele ce ne inconjoara. Un curs de engleza copii la aceasta varsta ajuta copiii sa fie increzatori si independenti atunci cand se afla in excursii sau tabere in afara tarii, grabeste procesul de alfabetizare (vor scrie si citi mai usor atat in romana cat si in engleza), le dezvolta logica prin notiuni elementare de gramatica.

Vorbim, descifram misterele literelor pentru a vedea ce cuvinte formeaza, ascultam cantece, interpretam scurte scenete si organizam concursuri… toate pentru a invata zambind. Pentru a exploata cat mai mult memoria vizuala, utilizam carti de povesti bogat ilustrate, flashcards, marionete, jocuri si jucarii, mici clipuri animate si alte materiale video.

TESTE: Progresul elevilor este monitorizat atent – la fiecare opt sedinte, copiii sunt testati printr-o proba la inceput orala si mai tarziu scrisa, pentru a adapta cat mai bine ritmul predarii si metodele abordate fiecaruia in parte. De asemenea, la sfarsitul anului scolar ei vor sustine un TEST FINAL oral si scris din toata materia, in urma caruia li se va elibera un atestat de limba.

In cazul in care copilul tau a mai studiat limba engleza si vrei sa il programezi la un TEST DE PLASAMENT pentru a determina nivelul sau, contacteaza-ne!

Cum iti poti ajuta copilul sa invete engleza

Verifica daca intelege cuvintele si structurile invatate la FollowMe sau la scoala – nu ii cere sa traduca, ci sa arate obiectele sau sa execute comenzile.

Pune-i intrebari in engleza si exerseaza cu el raspunsurile posibile (afirmativ sau negativ).

Daca nu intelege, repeta enuntul, sau simplifica-l. Intreaba-l, sub forma de joc, cum se numesc obiectele sau mancarurile intalnite in casa sau afara si stimuleaza-l sa citeasca si sa faca singur analogii in ceea ce priveste pronuntia: stiind cum se pronunta «sea», de exemplu, poate deduce pronuntia pentru «pea».

Galerie media

Oferta de vară Preșcolari și Clasa I Începători

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

Oferta de vară Preșcolari și Clasa I Avansați

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta.

Oferta an scolar 2017-2018

Click pe imagine daca doriti sa accesati oferta pentru Clasa I.

 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

 

Formular de contact


Newsletter

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

  • Lorena Toader, J2B Drumul Taberei

    Miss Alina este una dintre cele trei miss pe care le-am avut. Ea este cea mai haioasa dintre cele trei. Miss Alina este draguta, haioasa si buna. Acum sa va povestesc despre colegii mei minunati de la Follow Me. Prima este A. o fata timida, M. si E. sunt fotbalistii clasei, S. un baiat hazliu, C. veselul si glumetul, T. un baiat destept si vesel si ultima Super C. zambitoarea si haioasa noastra colega.

  • Dumitrica Andrada, J1C, Vitan

    Mie imi place de Miss Andreea pentru ca e draguta, amabila si ne explica de 100 de ori daca e nevoie.

Blogul FOLLOWME


Permalink to Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Un lucru e de netagaduit: Dobrogea este minunata la inceput de iunie. Campuri insorite imbracate in straie bogate de maci rosii si tufe de sulfina indigo si violet (planta identificata de miss Ana!) au colorat… citeste mai mult »