Engleza pentru copii

Prescolari


Structura de an scolar 2016-2017
afla mai multe

Au inceput inscrierile pentru anul scolar 2017-2018!

Copilul tau are mai putin de 7 ani?

Este varsta ideala pentru a incepe sa vorbeasca limba engleza. Pentru a vedea care sunt metodele de predare si cum sunt structurate cursurile de engleza pentru copii, mergi la pagina dedicata categoriei de varsta PRESCOLARI.
Vezi oferta pentru Prescolari

Copilul tau este in clasa I?

Va invata alaturi de noi sa vorbeasca, sa scrie si sa citeasca in limba engleza. Mergi la pagina pentru CLASA I !
Vezi oferta pentru Clasa I

Copilul tau este in clasele II-IV?

Putem pune bazele limbii vorbite si scrise concomitent ! Poti afla ce se intampla la un curs daca mergi la pagina dedicata categoriei de varsta JUNIORI.
Vezi oferta pentru Juniori

Copilul tau este in clasele V-VIII?

Atunci poate invata engleza pentru copii si in acelasi timp isi poate imbunatati competentele de citire, de structurare a eseurilor, de lucru in echipa. Citeste mai multe informatii la pagina dedicata categoriei de varsta SENIORI.
Vezi oferta pentru Seniori

Profesorii de limbi straine selectati de noi insufletesc orele prin joaca in clasa, in parc, excursii, canta si joaca in piese alaturi de copii, invata sa construiasca obiecte din origami si spun povesti despre plante, animale, tari indepartate si mari exploratori. Toate acestea, pentru ca vrem ca FollowMe sa insemne mai mult decat engleza ! Copiii sunt distribuiti in grupe omogene de maximum 9 cursanti, constituite in functie de varsta, dar si de nivel de cunostinte. Acesta este stabilit in urma unui TEST DE PLASAMENT gratuit (proba scrisa si orala), care are loc la unul dintre sediile scolii noastre, in baza unei programari. Daca vrei sa iti programezi copilul la un test de engleza pentru copii, contacteaza-ne !

Cere mai multe informatii!


 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Newsletter

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Testimoniale

 • Lorena Toader, J2B Drumul Taberei

  Miss Alina este una dintre cele trei miss pe care le-am avut. Ea este cea mai haioasa dintre cele trei. Miss Alina este draguta, haioasa si buna. Acum sa va povestesc despre colegii mei minunati de la Follow Me. Prima este A. o fata timida, M. si E. sunt fotbalistii clasei, S. un baiat hazliu, C. veselul si glumetul, T. un baiat destept si vesel si ultima Super C. zambitoarea si haioasa noastra colega.

 • Dumitrica Andrada, J1C, Vitan

  Mie imi place de Miss Andreea pentru ca e draguta, amabila si ne explica de 100 de ori daca e nevoie.

 • Matei Sebastian, J3, Vitan

  Mi-a placut de:
  – Alex, cel glumet si prietenos
  – Tabla, ca a fost amabila si ne-a lasat sa scriem pe ea
  – Si Miss, ca ne-a suportat (nu pe noi, pe fete). Ca ne-a zis sa tacem (nu noua baietilor, fetelor). Ca ne-a felicitat (pe noi, nu pe fete).

 • Cone Edi, J1A, Vitan

  R. is cool and boss. Miss este o doamna draguta si cand nu facem ceva bine, ne incurajeaza. As vrea sa fiu in fiecare an cu ea. A. ne cam enerveaza, dar cand te imprietenesti cu ea, iti va fi buna prietena.

Blogul FOLLOWME


Permalink to Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Teambuilding la mare: aventuri cu soare, valuri si multi maci

Un lucru e de netagaduit: Dobrogea este minunata la inceput de iunie. Campuri insorite imbracate in straie bogate de maci rosii si tufe de sulfina indigo si violet (planta identificata de miss Ana!) au colorat… citeste mai mult »