Cursuri de engleza

Prescolari

Varsta ideala pentru familiarizarea cu sonoritatea limbii engleze este 4-7 ani. In stadiul acesta, copiii sunt foarte receptivi la tot ceea ce este nou, cu atat mai mult cu cat cursurile noastre implica metode de stimulare dintre cele mai captivante. Pentru mai multe informatii click aici »

Cursuri de engleza pentru copii prescolari

Clasa I

Clasa I face trecerea catre un alt nivel al cunoasterii, copilul putand acum sa descopere lumea din jurul sau cu ajutorul scrisului si cititului. E un moment prielnic pentru un curs de limba engleza care sa-l incurajeze catre a fi mai sociabil si mai comunicativ. Vezi metodele si structura cursurilor dand click aici »

Cursuri de engleza pentru copii clasa I

Juniori (clasele II-IV)

Aceasta etapa implica dezvoltarea intensa a vocabularului, pronuntiei si intonatiei. Prin intermediul activitatilor muzicale, a experientelor vizuale si a jocurilor didactice este stimulata imaginatia, creativitatea si capacitatea de exprimare a copilului. Pentru mai multe informatii click aici »

Cursuri de engleza pentru copii juniori

Seniori (clasele V-VIII)

Varsta mai mare a copiilor ne permite sa-i invatam sa poarte adevarate conversatii si sa inteleaga un vorbitor nativ de limba engleza. Mai mult de atat, ii incurajam sa dobandeasca anumite competente pentru sustinerea examenelor internationale specifice. Vezi metodele si structura cursurilor dand click aici »

Cursuri de engleza pentru copii seniori

Cursuri Adulti

Indiferent daca doriti sa studiati limba engleza pentru uz general sau pentru utilizare profesionala, cursurile FOLLOWME pentru adulti sunt varianta optima. Prin tehnici diverse, precum simulari de situatii reale, activitati in echipa, dar si prin exercitii de gramatica, vocabular si pronuntie, obiectivele sunt ca si realizate. Pentru mai multe detalii legate de structura cursurilor  click aici »

Cursuri adulti

Examene Cambridge

FOLLOWME se preocupa de progresul micilor cursanti, pregatindu-i si indemnandu-i catre sustinerea examenelor Cambridge (incepand chiar de la varsta de 7-9 ani). Aceasta pregatire este gratuita pentru examenele YLE , KET, PET, FCE, CAE si, de asemenea, este asigurata pe parcursul intregului an scolar in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.click aici »

Cursuri cambridge

Cere mai multe informatii!


Contacteaza-ne

Titan

0745 300 457

Drumul Taberei

0745 205 734

Vitan

0757 571 175