Permalink to Și am susținut examen Cambridge…

Și am susținut examen Cambridge…

Duminică 2 aprilie a fost ziua cea mare. Copiii care învață engleza la FollowMe au susținut examenele Cambridge YLE (Starters, Movers și Flyers).

Toată lumea s-a prezentat la „datorie„ dis de dimineață cu emoțiile aferente, bineînțeles că era destul de greu să le lăsăm acasă. Cei mici au promis însă că nu se vor lăsa afectați de acestea și își vor da toată silința să arate examinatorilor ceea ce Miss de la FollowMe i-a învățat pe parcursul acestor 4 luni de pregătire.

FotoJet Collage

A fost mai greu, dar după prima probă susținută, ne-am mai revenit și am mai căpătat încredere în noi. Am fost mai zâmbitori, mai puși pe șotii și am început să socializăm mai mult.

FotoJet Collage1

FotoJet Collage2

Ne-am așteptat rândul cuminței la proba de Speaking. Emoțiile deja se duseseră deoarece am fost mereu însoțiți de cadrele didactice de la FollowMe, care ne-au fost alături și ne-au dat sfaturi cu fiecare ocazie ce au avut-o.

FotoJet Collage3

După terminarea examenului, toată lumea a fost foarte mulțumită. Atât părinții cât și cei mici, care au spus că a fost foarte ușor. Examinatorii au fost foarte drăguți cu ei.

Atât ei, cât și noi, avem încredere că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor și nimeni nu va fi dezamăgit.

Le ținem în continuare pumnii cursanților noștri mai mari care vor susține examenele KET, PET, FCE sau CAE, pe data de 27 mai.

children-and-the-books-they-love-having-a-hoot-with-my-owl-theme-CPn78I-clipart

 


 

Contacteaza-ne
Titan
0745 300 457
Vitan
0757 571 175
Drumul Taberei
0745 205 734
Ghencea
0757 571 171

Testimoniale

 • Lorena Toader, J2B Drumul Taberei

  Miss Alina este una dintre cele trei miss pe care le-am avut. Ea este cea mai haioasa dintre cele trei. Miss Alina este draguta, haioasa si buna. Acum sa va povestesc despre colegii mei minunati de la Follow Me. Prima este A. o fata timida, M. si E. sunt fotbalistii clasei, S. un baiat hazliu, C. veselul si glumetul, T. un baiat destept si vesel si ultima Super C. zambitoarea si haioasa noastra colega.

 • Dumitrica Andrada, J1C, Vitan

  Mie imi place de Miss Andreea pentru ca e draguta, amabila si ne explica de 100 de ori daca e nevoie.

 • Matei Sebastian, J3, Vitan

  Mi-a placut de:
  – Alex, cel glumet si prietenos
  – Tabla, ca a fost amabila si ne-a lasat sa scriem pe ea
  – Si Miss, ca ne-a suportat (nu pe noi, pe fete). Ca ne-a zis sa tacem (nu noua baietilor, fetelor). Ca ne-a felicitat (pe noi, nu pe fete).

 

Formular de contact


 

Newsletter
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa fii tinut la curent cu ultimele noutati!


Parteneri